social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από την Αγία Βαρβάρα η Νέα Ιωνία

Πέρασε από την Αγία Βαρβάρα η Νέα Ιωνία

Πέρασε από την Αγία Βαρβάρα η Νέα Ιωνία αφού επικράτησε με 0-2 της Αγίας Ελεούσας και έφτασε τους 28 βαθμούς και στην 2η θέση τον Χολαργό (-3 από την κορυφή).

Οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι σε μια ομάδα που καίγονταν για βαθμούς.

Στο α' μέρος οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα με τον Κομνηνό στο 24' να δείχνει την κλάση του σημειώνοντας το 0-1. Στο 27' το σουτ του Κατσικανταή έφυγε άουτ, ενώ στο 34' ο Κομνηνός ''τσίμπησε'' τη μπάλα όμως ο Ξυδιάς μπλόκαρε.

Στο 42' το σουτ του Παναγιωτόπουλου πέρασε άουτ, ενώ η προσπάθεια του Κατσικανταή κατέληξε στην αγκαλιά του Μπακόκα.

Στο 43' ο Κομνηνός έκανε το γυριστό σουτ όμως ο Ξυδιάς μπλόκαρε στην τελευταία φάση του α' μέρους.

Στο 48 ο Ντιρμισει έκανε το σουτ ομως ο Ξυδιάς μπλόκαρε και πάλι, ενώ στο 69' το σουτ του Ντούνη δεν βρήκε στόχο. 

Στο 74' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ των φιλοξενούμενων, με τον Ντιρμίσι να είναι σε αντικανονική θέση σύμφωνα με τον β' βοηθό.

Στο 87'η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν ο Ντιρμίση με δυνατό σουτ έκανε το 0-2, με την Ελεούσα λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα να ζητάει φάουλ πάνω στον Παναγιωτόπουλο.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ( Νικος Κουνάδης) Ξυδιάς, Μαζμανίδης (24' λ.τρ. Πατσατζόγλου), Κυβελος, Μπίκος, Μαθιούδης, Τσαγκάρης (73' Γκάνιος), Μπάκας, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Μπάκας Π. (58' Μπρούσος).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Κώστας Ψυρόπουλος) Μπακόλας, Πετράς, Φρατζέσκος, Μπάστας, Σιγάλας, Παπαδόπουλος, Γκρόσιος (90' Αχμέτ), Ντούνης (81' Μπανιάς), Χαματάι (69' Πρίφτη), Κομνηνός, Ντιρμισι (90' Νησαριώτης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35