social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μπλόκο» Ανθούπολης στον Άγιαξ Ταύρου!

«Μπλόκο» Ανθούπολης στον Άγιαξ Ταύρου!

 Έπειτα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, Ανθούπολη και Άγιαξ Ταύρου έμειναν στο 1-1.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Οι Περιστεριώτες είναι μόνοι στην 5η θέση με 19 πόντους και οδεύουν προς την παραμονή, ενώ η ομάδα του Γιάννη Γαζή βρίσκεται δεύτερη, έχοντας 28 πόντους, συγκάτοικο τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων, αλλά και στο -6 από την Αγία Παρασκευή. Στο φινάλε σημειώθηκε ένταση μεταξύ των φίλων των γηπεδούχων και παικτών των φιλοξενούμενων. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν ξέφυγε περαιτέρω η κατάσταση…

Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Γκαρδιακός με την παρέμβαση και του Δούκα σε σέντρα του Μαρούση. Πέντε λεπτά νωρίτερα ο Παπαευθυμίου είχε απειλήσει σε στατική φάση, όπως ο Αρβανίτης στο 13’. Στο 35’ ο Γκαρδιακός έβγαλε τετ α τετ τον Σέρτζιο Σέχου που πέρασε τον Δρίβα εκτός περιοχής, όμως άργησε χαρακτηριστικά, με τον πορτιέρε των «κυανόλευκων» να τον προλαβαίνει, διατηρώντας το 0-1.

Στο 47’ είχαμε την πιο δύσκολη στιγμή για τον ρέφερι Τσολακίδη, ο οποίος είχε άφθονη δουλειά και δυστυχώς δεν κράτησε τον πειθαρχικό έλεγχο στο σημείο που άρμοζε. Αρχικά, έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Σέχου, όμως με τη συμβολή του δεύτερου επόπτη Τράντα, καταλόγισε φάουλ, με τους παίκτες του Βαγγέλη Κουτσογιάννη να είναι έξαλλοι στην αρχή, αλλά μετά εξερράγησαν με την απόφαση οι «ερυθρόλευκοι»!

Το τελικό 1-1 ήρθε στο 62’ χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ρεζτσόβ, οποίος αποχώρησε στο 80’ με διάστρεμμα. Στο 66’ ο Δρίβας σταμάτησε τον Βλάμη και στο 85’ ο Παπαευθυμίου πήρε, παραπονούμενος, την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσολακίδης Λ., Μιχαλόπουλος Η. - Τράντας Ι.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Καπελάκης-Αθανασίου): Δρίβας, Δούκας, Μανουσέλης, Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Αρβανίτης, Ρεζτσόβ (80’ Καλουδιώτης), Αντωνόπουλος, Καλογερής (59 Στρείδης), Κυριαζής, Παπανίκος (77’ Μπεντούλης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Ρετζέπης, Χασιώτης, Στρέφη, Ηρακλής, Παπαευθυμίου, Σέχου Γ., Σωτηρόπουλος (69’ Μπαρμπαλιάς), Βλάμης (82’ Ράσα), Σέχου Σ. (69’ Θαναηλάκης), Μαρούσης, Γκαρδιακός (82’ Μυτακίδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35