social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε έδαφος η Κηπούπολη, «όρθιος» ο Βύρωνας (0-0)

Έχασε έδαφος η Κηπούπολη, «όρθιος» ο Βύρωνας (0-0)

Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετό πάθος, καλό ρυθμό, αλλά λίγες μεγάλες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, Κηπούπολη και Βύρωνας έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), αποτέλεσμα που διατήρησε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν «όρθιοι» και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό, που τους φέρνει πιο κοντά στον στόχο της σωτηρίας.

Το ματς είχε περισσότερες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 19ο λεπτό ο Τσαβαλιάς σκόραρε με πλασέ, όμως είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, στο 24ο ο Χάγιας νικήθηκε από τον Κορμπάκη σε τετ α τετ, ενώ στο 34ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κουνέτας απέκρουσε το δυνατό σουτ του Οκσίσογλου, ο οποίος βρέθηκε απέναντί του. Ένα λεπτά μετά, οι Περιστεριώτες ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Καλέμη στον αγωνιστικό χώρο μετά από επαφή με αμυνόμενο των φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο μέρος είχε λιγότερες καλές στιγμές, όμως σε αυτό το διάστημα χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα από πλευράς Κηπούπολης! Ήταν το 77ο λεπτό όταν ο Στρέμπας υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε με δύναμη, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια!

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπαϊρακτάρη, που είχε πολύ καλή διαιτησία, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη μεγάλη φάση, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Βλατάκης-Ανδρέου

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Ανδρέας Νάστος): Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος (85' Κολοβός), Αγγελόπουλος, Σαββουλίδης, Παούρης, Μπούσκος, Οκσίσογλου, Ι. Φαρμάκης, Καλέμης, Λιαγκόζης, Σταματογιαννόπουλος (72' Στρέμπας)

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς): Κουνέτας, Κυρμάζογλου, Καραμπάς, Κουμπαρούλης, Καλαντζής, Αναστασίου, Ζαφείρης, Σβίγγος, Πορτάλιος (75' Καινούργιος), Τσαβαλιάς, Χάγιας (87' Μπαλαφούτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35