social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα Ιωνία: Τα καλύτερα έρχονται...

Νέα Ιωνία: Τα καλύτερα έρχονται...

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Νέα Ιωνία
Ο Α.Ο Νέας Ιωνίας πριν από τον τελευταίο αγώνα της περιόδου θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της που βρέθηκαν όλη την χρονιά δίπλα στην ομάδα προκειμένου να την εμψυχώσουν και να τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της. Όλοι μαζί (διοίκηση, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και απλός κόσμος) κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει αλλά για διάφορους λόγους δεν το καταφέραμε. Αλλά να είναι σίγουροι ότι ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.
Ένα ξεχωριστό εγκάρδιο «ευχαριστώ» από εμάς αξίζει και στους οργανωμένους οπαδούς μας τους REFUGEES, οι οποίοι, πάντα σε φίλαθλα, ποδοσφαιρικά πλαίσια, δε σταμάτησαν να τραγουδούν λεπτό και φρόντισαν να διατηρήσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας ακμαιότατο.
Ευχαριστούμε επίσης τους φιλάθλους μας (άνδρες, γυναίκες, παιδιά) για την υποδειγματική συμπεριφορά τους σε όλους τους αγώνες παρόλο που υπήρξαν αρκετές προκλήσεις τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Όλοι λοιπόν την Κυριακή 13/3 στο γήπεδο για ένα τελευταίο θερμό χειροκρότημα για φέτος στους ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλανε όλη την χρονιά.
Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθειά μας!..Τα καλύτερα έρχονται…

Σχετικά άρθρα

Φοβερή η Διάνα με γκολ στο 85 και 93 πέρασε από το Παλαιο Φάληρο (3-4 την Δάφνη)

Στο +3 τα Βριλήσσια, «πήραν» και την Τερψιθέα (0-1)

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Αναζητώντας την πρώτη εντός έδρας νίκη...

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35