social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαϊδάρι: Τριπλή ανανέωση με Ζίζηλα, Καλογερόπουλο-Αντωνόπουλο

Χαϊδάρι: Τριπλή ανανέωση με Ζίζηλα, Καλογερόπουλο-Αντωνόπουλο

Η μεταγραφή του Αλέξανδρου Καββαδία στο Χαϊδάρι άνοιξε την όρεξη της διοίκησης που δειχνει τη διάθεση της να διατηρήσει το σύλλογο σε ανταγωνιστική τροχιά και να αποτελέσει εκ των διεκδικητών του τίτλου στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Άλλωστε, μια ομάδα με τη φανέλα και την ιστορία του ΑΟ Χαϊδαρίου δεν μπορεί να κοιτάζει παρά μόνο την κορυφή.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας ξεκινούν τις ανανεώσεις με τρεις ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο με την παρουσία τους στην πορεία της ομάδας.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ζίζηλα, τον Γιάννη Αντωνόπουλο και τον Μιχάλη Καλογερόπουλο.

Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός, αποκτήθηκε πέρυσι από το Ηράκλειο και με την εμπειρία του ήταν ένας πραγματικός ογκόλιθος για την ομάδα του Γιάννη Χλωρού.

Ο Αντωνόπουλος είναι γεννηθείς το 2002 και αγωνίστηκε σε 20 ματς με τη φανέλα του ΑΟΧ πέρυσι είτε σαν στόπερ είτε σαν αμυντικός χαφ. 

Ο Καλογερόπουλος είναι την ίδια ημερομηνία γεννημένος και καλύπτει τη θέση του ακραίου αμυντικού, αγωνιζόμενος πέρυσι σε 19 ματς. 

*****Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε τον διοικητικό παράγοντα, Μανώλη Τούρλο (αριστερά) μαζί με τον Μιχάλη Καλογερόπουλο, ενώ στην δεύτερη ο Μανώλης Τούρλος βρίσκεται στη μέση και αριστερά του είναι ο Γιάννης Αντωνόπουλος και δεξιά ο Παναγιώτης Ζίζηλας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35