social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βουρλούμης: Καμία διαφορά απ' τα υπόλοιπα ματς Ι Δεν αλλάζουν οι ισορροπίες με μια νίκη

Βουρλούμης: Καμία διαφορά απ' τα υπόλοιπα ματς Ι Δεν αλλάζουν οι ισορροπίες με μια νίκη

Οι Τράχωνες ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος την Κυριακή αφού υποδέχονται στο γήπεδο τους τον Ηλυσιακό που φαντάζει βάση δυναμικής και μεταγραφών το φαβορί της αναμέτρησης.

Το ματς θα είναι δύσκολο και θα κριθεί στα σημεία αφού η ομάδα του Αλίμου τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και αυτό διότι διαθέτει ποδοσφαιριστές υψηλής αξίας.

Ένας από αυτούς είναι ο Σταύρος Βουρλούμης, ο οποίος έχοντας κάνει πρωταθλητισμό σε Αθηναϊκό, Χαραυγιακό, Ιωνικό, Ίκαρο Καλλιθέας και Τράχωνες, κρίνεται ως ο πλέον κατάλληλος για να σχολιάσει το προσεχές ντέρμπι.

Αναφερόμενος στο ματς τόνισε 

"Το ματς με τον Ηλυσιακό το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Θα μπούμε για την νικη όπως θα κάνουμε κάθε αγωνιστική. Είμαστε έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά κάτι που μένει να το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Σε ερώτηση για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς σχολίασε: "Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες καθώς πρόκειται για ένα ντέρμπι. Οι ισορροπίες δεν μπορούν να αλλάξουν με μια νίκη την πρώτη αγωνιστική ωστόσο σίγουρα θα είναι καλό για την ψυχολογία μας και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35