social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Διάνα το ντέρμπι, 1-0 τον Χαραυγιακό

Η Διάνα το ντέρμπι, 1-0 τον Χαραυγιακό

Η Διάνα Ηλιούπολης πήρε το ντέρμπι της Ηλιούπολης αφού επικράτησε του Χαραυγιακού με 1-0.

 

''Χρυσός σκόρερ'' για τους νικητές ήταν ο Αλέξανδρος Καζάκος ο οποίος στο 83' αποδέχτηκε την πάσα του πεσμένου Νικολι και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Όσον αφορά τον αγώνα στο α' μέρος οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ζήτησαν πέναλτι στο 15' σε πτώση του Χρήστου μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Κατσιάνη.

Στο 25' ο Τζίνας με το πόδι πρόλαβε τον Χρήστου, για να φτάσουμε στο 28' όπου το σουτ του Ζώη πέρασε άουτ. Στο 55' ο Παπατζίμας γύρισε τη μπάλα στ ύψος του πέναλτι όμως ο Ζωης που έκανε το σουτ σε κενή εστία είδε τον Ανεβαβλή να διώχνει πάνω στην γραμμή. Στο 75' το σουτ του Τουγουντζογλου πέρασε μόλις άουτ για να φτάσουμε στο 83' όπου έγινε το 1-0.

Πολύ καλή διαιτησία του Νικολαου.

ΔΙΑΝΑ (Γιάννης Κουσάνας) Τζίνας, Δάρρας, Κατσιάνης, Νικολι, Μπαρδάκης, Χαλος, Καζάκος, Φάρος (90+3' Λασιθιωτάκης), Παπατζίμας, Ποντικάκος, Ζώης (72' Ευθυμίου (90+1' Ασωνίτης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αγγελος Νταούδης) Σταματόπουλος, Ανεβλαβής (66' Ρεσούλι), Ξενάκης. Κοζάκης, Παρασκευάς, Αναστασίου (85' Τσοντάκης), Τουγουντζογλου, Δραμουντανης, Χρηστου, Μπατσι (60' Δημητρακόπουλος), Γκικας (85' Σαλαπάτας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35