social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Μπίκο η Αγία Ελεούσα πέρασε από την Εργάνη (0-1 την Δόξα Βύρωνος)

Με Μπίκο η Αγία Ελεούσα πέρασε από την Εργάνη (0-1 την Δόξα Βύρωνος)

Με το διπλό απέδρασε από την Εργάνη η Αγία Ελεούσα που επικράτησε με 0-1 της Δόξας Βύρωνος που πλήρωσε το γεγονός ότι παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες.

Χωρίς πολλές καλές στιγμές το πρώτο ημίχρονο, όσες γίνανε, δημιουργήθηκαν από την πλευρά των φιλοξενούμενων οι οποίοι ήταν ανώτεροι. Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων, έχοντας την καλύτερη στιγμή στο 38', όταν ο Μπάκας με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον κίπερ της Δόξας, Τζίνα, ο οποίος αντέδρασε σωστά. Αντίστοιχα, η εικόνα στην επανάληψη, προσπάθησαν περισσότερα οι παίκτες του Ροππα, όμως οι παίκτες της Αγίας Ελεούσας ήταν πιο αποτελεσματικοί. Μετά το γκολ ακολούθησε σύρραξη στους πάγκους των ομάδων, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο τεχνικός των γηπεδούχων, Λουκάς Ρόπας.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 72' ο Μπίκος ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σκοράρει, όμως αυτή τη φορά το γκολ του σήμανε και βαθμούς για την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας. Το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας του αγώνα κρίνεται δίκαιο αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΔΟΞΑ (Λουκάς Ρόπας) Τζίνας, Ματαλιωτάκης, Χιώτης (55' Τζάρτζαλος), Χαλβαντζής, Παραπονιάρης (55' Βακερλής), Καλαβρός, Κουτσαυτίκης, Φυρίγος, Μαυρίκος, Τσαουρδάς (61' Γκόκα), Καλαμάρης (55' Ρόπας).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης) Ρούμπας, Γκαρδιακός (73' Χατζηροδίτης), Μπίκος, Μίχας, Καραδήμας, Μπάκας, Πατσατζόγλου, Κατσικογιάννης, Βάσσος, Γκουτσίδης, Μπαϊράμι (65' Ανταδίμα).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35