social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμος βαθμός για τον Άγιο Ιερόθεο, 1-1 με την Αγία Ελεούσα

Πολύτιμος βαθμός για τον Άγιο Ιερόθεο, 1-1 με την Αγία Ελεούσα

Στο παιχνίδι της Κυριακής (7/1) που ξεκίνησε στις 12.30 και διεξήχθη στη «Χωράφα» του Περιστερίου, ο Άγιος Ιερόθεος και η Αγία Ελεούσα έμειναν στο 1-1.

Οι παίκτες του Θοδωρή Τρανού πήραν έναν πολύτιμο πόντο (15β.) απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, όμως βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Κουνάδη ισοβαθμούν στην 4η θέση με το Χαλάνδρι και τον Άγιαξ Ταύρου, έχοντας συγκεντρώσει από 24 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μετά το 1-0 προσπάθησαν να κρατήσει το «τρίποντο», όμως, ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας ήταν ανώτερος και ισοφάρισε από την «άσπρη βούλα». Επιπρόσθετα, ζητούν και ένα ακόμη πέναλτι πριν από το 1-0 και συγκεκριμένα στο 55’ σε πτώση του Βάσσου.

Το 1-0 καταγράφτηκε στο 59’ από λάθος γύρισμα και κλέψιμο του Τουρτούλι που πέρασε, επίσης, τον Ρούμπα για να ανοίξει το σκορ. Η απάντηση ήλθε στο 71’ με τον Καραδήμα να κερδίζει το πέναλτι και να ισοφαρίζει σε 1-1 απέναντι στον Μυλωνά που επέστρεψε στο Περιστέρι και έκανε το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα». Η ανατροπή θα μπορούσε να γίνει είτε στο 81’ είτε στο 84’, αλλά ο Βάσσος και ο Γκουτίδης αντίστοιχα δεν έγιναν οι… ήρωες του ματς!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύψας Ι., Κρασώνης Ν. - Τσιάτσος Σ.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Μυλωνάς, Φράγκος, Πετρόπουλος (75’ Τσιάνος), Σουλοβάρι, Καλιακούδας, Κωνσταντουλάκης, Μαλλής (61’ Κουτρούλης), Χριστούλης, Νησαριώτης, Τουρτούλι (90’ Ρήγας), Βασίλειου (46’ Ντεμπά).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ρούμπας, Μπαριάμι (46’ Αλαδήμα), Μπίκος, Μίχας, Μπάκας Αλ., Κατσικογιάννης, Μαθιούδης, Γκουτίδης, Βάσσος, Καραδήμας, Χατζηροδίτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35