social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιος Δημήτριος: Συμφωνία και τυπικά με Θανέλλα

Άγιος Δημήτριος: Συμφωνία και τυπικά με Θανέλλα

Η εποχή Φώτη Θανέλλα στον Άγιο Δημήτριο αποτελεί γεγονός.

Όπως αποκάλυψε ιστοσελίδα μας πριν από μερικές ώρες ο έμπειρος προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης της ιστορικής ομάδας και πλέον καλείται να διατηρήσει τους κόκκινους σε ανοδική τροχιά στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ο γνωστός προπονητής με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες είναι δεδομένο ότι θα μπορέσει με τη δική του προσωπικότητα να περάσει τη φιλοσοφία που θέλει άμεσα στα ενδότερα του συλλόγου και να δημιουργήσει ένα σύλλογο αντάξιας της ιστορίας του Αγίου Δημητρίου.

Ασφαλώς χρόνος προσαρμογής για τον κύριο φανέλα δεν θα χρειαστεί αφού έχει αναλάβει και δυσκολότερες αποστολές στην καριέρα του.

Έχοντας διατελέσει προπονητής σε ομάδες όπως ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, ο Αχαρναϊκός, ο Ηλυσιακός και πολλές άλλες ομάδες που έπαιζε στους γονείς της αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Το δελτίο τύπου

ΘΑΝΕΛΛΑΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ..🔵🔴

 
Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο τεχνικό Φώτη Θανέλλα ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και μάλιστα θα βρεθεί στον πάγκο απο αύριο κιόλας στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ηράκλειο.
Το βιογραφικό του τα λέει όλα Ηλυσιακός,Αστέρας βάρης,Αχαρναικός είναι μερικές ομάδες που έχει εργαστεί.
Η οικογένεια του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ τον καλοσωρίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.!!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35