social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλλέργης: «Ο Άτταλος δεν φοβάται κανέναν και θα πετύχει το στόχο»

Καλλέργης: «Ο Άτταλος δεν φοβάται κανέναν και θα πετύχει το στόχο»

 Ο Μανώλης Καλλέργης αποτέλεσε το μήλον της έριδος σχεδόν για όλες τις ομάδες του τοπικού στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού κυρίως στο άκουσμα της είδησης ότι αποχωρούσε από την Διάνα Ηλιούπολης.

Ο χαρισματικός φορ με καταγωγή από την Άμφισσα βρέθηκε δικαίως στις κορυφαίες λίστες των ομάδων εκείνων που οικονομικά έκαναν υπερβάσεις καταλήγοντας ωστόσο στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας. Η ζήτηση που είχε ο Καλλέργης στη μεταγραφική περίοδο έχει εξήγηση αφού ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προέρχονταν από μια άκρως παραγωγική σεζόν όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 τέρματα σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους των τελευταίων χρόνων.

Ο ίδιος φέτος δεν ξεκίνησε όπως θα επιθυμούσε, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός που υπέστη την εβδομάδα που ξεκινούσε το πρωτάθλημα είχε ως αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στον ποδοσφαιριστή να ξεκινήσει την... απόσβεση του.

kallergis-manos2.jpg

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος έδειχνε με την επιστροφή του να βρίσκει τον καλό του εαυτό πετυχαίνοντας το πρώτο του επίσημο τέρμα με τη φανέλα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας στο ματς με τον Αστέρα Ζωγράφου.

Ο 30χρονος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε σε ενδιαφέροντα ζητήματα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως κρίνεις την πορεία σας μέχρι τωρα;

«Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε αφού χάσαμε πολλούς βαθμούς. Τώρα με την έναρξη πάλι του πρωταθλήματος είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψουμε. Η ομάδα έχει πολύ ποιότητα σε όλες τις γραμμές και το κλίμα είναι άριστο και με την βοήθεια του κυρίου Κοσμά και Βουγιούκα είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς».

kallergis-manos-3.jpg

-Ο τραυματισμός σου στην αρχή της σεζόν σε πήγε πίσω;

«Ναι ήμουν πολύ άτυχος γιατί την εβδομάδα που ξεκινούσε το πρωτάθλημα σε μια προπόνηση έπαθα θλάση στο δικέφαλο. Όποτε έχασα αρκετά και σημαντικά ματς και δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου στις δύσκολες στιγμές που περνούσε. Πλέον είμαι πολύ καλά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πάλι».

-Ποια ομάδα είναι φαβορί για εσένα και τι στοιχεία πρέπει να έχετε για να πάρετε την άνοδο;

«Πιστεύω εμείς, η Διάνα και το Ηράκλειο έχουμε τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να αποκτήσουμε σταθερότητα σαν ομάδα και να τα δίνουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εάν έχουμε αυτά τα στοιχεία που προανέφερα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».


Σχετικά άρθρα

Κασσιανός: «Έχω… δεθεί με τον Χαραυγιακό, αλλά δεν ξεχνάω τη Δόξα»

Κουλούρης: Σπανίζουν άνθρωποι με το ήθος του Βαγγέλη Γαλάνη

Θοδωρής Πουλάκης: Τα Μελίσσια δεν ειναι εύκολη λεία για κανέναν

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35