social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασημάι: «Η Ανθούπολη σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώνεσαι»

Ασημάι: «Η Ανθούπολη σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώνεσαι»

Φέτος πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρο του αφήνοντας την Γ' ΕΠΣΑ για λογαριασμό της Ανθούπολης που συμμετέχει στον 3ο όμιλο της  Α' ΕΠΣΑ.

Έχοντας αρκετές εμπειρίες από τον Αίαντα Αθηνών όπου άνηκε μέχρι και πρότινος, ο πορτιέρο Παύλος Ασημάι, θέλοντας να αγωνιστεί σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα απάντησε θετικά στην πρόταση των νεοφώτιστων γνωρίζοντας ασφαλώς ότι οι δυσκολίες που τον περιμεναν θα ήταν σαφώς μεγαλύτερες.

Άλλωστε μιλάμε για το καλύτερο τοπικό πρωτάθλημα στη χώρα μας και αυτό σίγουρα αποτέλεσε μεγάλο κίνητρο για τον νεαρό πορτιέρο.

O 17χρονος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί και στα 8 ματς που έχει δώσει η Ανθούπολη πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι το μέλλον του ανήκει.

Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε με τον Παύλο Ασημάι όπου αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα.

Αναλυτικά

-Πώς κρίνεις την πορεία της ομάδας σας;
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα».

-Πώς αισθάνεσαι που για πρώτη φορά στην καριέρα σου αγωνίζεσαι στην πρώτη κατηγορία του καλύτερου τοπικού πρωταθλήματος στη χώρα;
«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τον εαυτό μου που μπορώ και αγωνίζομαι σε αυτή την κατηγορία. Στόχος μου αποτελεί να δουλεύω και να βελτιώνομαι συνεχώς ώστε να κάνω τα επόμενα χρόνια το παραπάνω βήμα».

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση;
«Νομίζω κάνουν τεράστια προσπάθεια τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα. Καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και βοηθούν όλους τους ποδοσφαιριστές»

-Τι είναι αυτό που σε συμβουλεύουν οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές;
«Να είμαι μετριόφρων να δουλεύω σκληρά και ποτέ να μην παρατάω το στόχο μου»

-Τι φιλοδοξίες έχεις;
«Με σκληρή δουλειά θέλω να δω τον εαυτό μου σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα»

-Τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα στην Γ' σε σχέση με την Α ΕΠΣΑ; 
«Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει μεγάλες διαφορές από την Γ' Αθηνών, είναι αρκετά ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολλοί καλοί και έμπειροι παίκτες και μου δίνει κίνητρο ώστε να προσπαθώ και να δουλεύω περισσότερο»

-Ποια ομάδα σου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση;
«Στον όμιλο μας υπάρχουν αρκετά ανταγωνιστικές ομάδες άλλα αυτή που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι οι Τράχωνες Άλιμου διότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους οπού αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35