social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόγλης: «Έχουμε δουλέψει πολύ στο θέμα του ρυθμού»

Βόγλης: «Έχουμε δουλέψει πολύ στο θέμα του ρυθμού»

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Ιπποκράτη στο ματς της πρεμιέρας με τον Εθνικό Αστέρα που θα γίνει την Κυριακή στο πλαίσιο του 2ου ομίλου.

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Βόγλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δημητρακόπουλου, Μίχου, Στρείδη, Κουρατόρα και Πετεινάκη που θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους, με τον νεαρό κόουτς να δηλώνει τα εξής

Καταρχήν είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα που όλο αυτό το διάστημα περιμέναμε και δουλεύαμε πολύ με τα παιδιά κ με τον συνεργάτη μου Άγγελο Πασχαλίδη. Όπως περσυ που η ομάδα ήταν πρώτη και αήττητη μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα,ετσι και φέτος θέλουμε να κάνουμε μια ανάλογη αρχη χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι η ομάδα πρέπει να μείνει στο ίδιο πλάνο και σκεπτικό των προηγούμενων χρόνων. Η ομάδα μου όλα τα παιχνίδια τα έχει αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και σεβασμό, πόσο μάλλον τώρα που η πρεμιέρα μας φέρνει απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Έχουμε δουλέψει πολύ στο θέμα ρυθμού και τακτικής προσέγγισης και πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα δώσουν τα παντα για να φύγουμε με τους 3 πόντους. Το πρωτάθλημα είναι μικρό και κάθε απώλεια θα στοιχίζει σε κάθε ομάδα και στον στόχο που έχει βάλει.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35