social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεωργόπουλος: «Ανταγωνιστικός ο Αττικός στο νέο πρωτάθλημα»

Γεωργόπουλος: «Ανταγωνιστικός ο Αττικός στο νέο πρωτάθλημα»

Η επιστροφή του Αττικού στην Β' ΕΠΣΑ συνοδεύτηκε με μια ανταγωνιστική πορεία με τους πράσινους να βάζουν θετικό πρόσημο.

Η τιμητική 5η θέση για την ομάδα του Κολωνού στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη ώστε οι "πράσινοι" να βάλουν τις βάσεις για μια καλύτερη πορεία τη φετινή χρονιά.

Μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός της ομάδας με τον προπονητή Γιάννη Γεωργόπουλο να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας και αναφέρει στη νέα χρονιά υπογραμμιζοντας ότι στόχος του Αττικού είναι ο εξής: "Νομίζω ότι σκοπός μας αποτελεί να δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα καθώς οι δυσκολίες της κατηγορίας μετά την διαμόρφωση των τριών ομίλων θα είναι σαφώς και περισσότερες.

Βέβαια μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο όμιλος που θα συμμετάσχουμε αφού θα καθορίσει τα πάντα σχεδόν. Νομίζω ότι στην παρούσα φάση πάντως στόχος μας αποτελεί να κάνουμε σωστές κινήσεις".

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το πως κυλάει μέχρι στιγμής πρόσθεσε: "Ακόμη όλα είναι ρευστά. Δεν έχουμε κλείσει το ρόστερ αφού δεν μπορουμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο Μαϊο μήνα. Προσπαθούμε καθημερινά να δουμε τις επιλογές που έχουμε βάση του μπάτζετ και ανάλογα θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες κινήσεις μας. Μιλάμε με κάποιους ποδοσφαιριστές και περιμένουμε απαντήσεις. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στο πλάνο που θέλουμε να κάνουμε και ευελπιστώ να πάνε ολα καλα".

Για την προσπάθεια της διοίκησης πρόσθεσε: "Η διοίκηση είναι πάρα πολύ κοντά στην ομάδα. Τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δνυατό για την ομάδα και ευελπιστώ κάποια στιγμή να πετύχουνε τους στόχους που εχουν θέσει".

Για το γεγονός ότι το νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους, ο κ. Γεωργόπουλος δήλωσε: "Πιστεύω ότι έπρεπε ήδη να έχει γίνει για να δούμε και ένα πρωτάθλημα σοβαρό. Τώρα με δέκα και έντεκα ομάδες, δεν μπορείς να μιλάς για πρωτάθλημα αφού μια καλή εκκίνηση που μπορεί να σε αναδείξει πρωταθλητή ενώ δυο άσχημο αποτελέσματα σε βγάζουν εκτός στόχου. Τώρα πιστεύω οτι με τους τρεις ομιλους που θα γινουν, πιστευω θα ειναι πιο πολλες ομαδες και θα ειναι πιο ανταγωνιστικο"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35