social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στέλνει μηνύματα ο «μαχητικός» Διαγόρας Αιγάλεω παρά την ήττα από τον Άγιαξ Ταύρου

Στέλνει μηνύματα ο «μαχητικός» Διαγόρας Αιγάλεω παρά την ήττα από τον Άγιαξ Ταύρου

Ένα φιλικό υψηλού ανταγωνισμού έλαβε χώρα στο γήπεδο ''Χάρης Παυλίδης'' του Ταύρου εκεί όπου ο τοπικός Άγιαξ υποδέχθηκε τον Διαγόρα Αιγάλεω επικρατώντας με 3-2.

Οι κόκκινοι που παρατάθηκαν στο γήπεδο με αρκετές αλλαγές λόγω προβλημάτων τραυματισμών έδειξαν ότι βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους, απέναντι σε μία αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα που στέλνει το μήνυμα ότι θα πρωταγωνιστήσει στην Β κατηγορία. Ο Μπλέντι Αγκολι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με τους νεοφώτιστους της Β κατηγορίας να πετυχαίνουν την ανατροπή χάρη σε τέρματα των Μίχα και Μπότη. Ο Άγιαξ επιβεβαίωσε ωστόσο για ακόμη μία φορά το μαχητικό του πνεύμα που έχει ως σύνολο και πήρε τη νίκη χάρισε δύο γκολ του Χίου.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής) Γεωργίου, Σιμάκου, Γαβαλάς, Κούντου, Αανασίου, Παπαευθυμίου, Καλαμάτας, Μαυροβουνιώτης, Σούφλας, Δρίκος, Άγκολι.

Έπαιξαν ακόμη οι Χίος, Κολιός, Χριστοδουλίδης.

Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Τρακόσης, Βλασερός, Κωνσταντινίδης, Φιλιππάτος, Τζίφας, Μανουσέλης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Βασίλης Βόγλης) Τελατινίδης, Μελής Σ., Χάλαρης, Ντερτιλής, Σφίχτης, Κολοβός, Μπότης, Καρακασίδης, Μουράτος, Δήμος, Ανταλής.

Έπαιξαν ακόμη οι Κωτσαδάμ, Πολυζωγόπουλος, Ζήκος, Μίχας, Τζαβάρας Θ., Μελλής Γ., Μαρτίνος, Σιδηρόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35