social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Καματερό 2-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Το Καματερό 2-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, η ομάδα του ΠΑΟ Καματερού πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Θρίαμβο Χαιδαρίου, καταφέρνοντας να κερδίσει τον αντίπαλο με σκορ 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Καματερού ήταν απλά καταιγιστική. Επέβαλε τον ρυθμό τους από την αρχή και πίεσε ασταμάτητα τον Θρίαμβο Χαιδαρίου, κλείνοντας τον στα καρέ. Παρά τη συνεχή πίεση, όμως, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στο 16', ο Ματέο Μπινέρι έχασε μια από αυτές τις ευκαιρίες, σουτάροντας εκτός στόχου από καλή θέση. Στο 18', όμως, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ.

Παρά τη συνεχή πίεση, το σκορ παρέμεινε 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Καματερού συνέχισε να πιέζει δυνατά. Στο 50', κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Πρισιμιτζή από τον τερματοφύλακα του Χαιδαρίου, Κούμη. Όμως, ο Κούμης απέκρουσε εξαιρετικά την εκτέλεση του Πρισιμιτζή καθώς και το σουτ στην επαναφορά του Καλογερή κρατώντας το σκορ αμετάβλητο. Στο 59', ο Τσουτσάνης έχασε ακόμα μια ευκαιρία με ένα ακόμη σουτ που πέρασε άουτ.

Το μεγάλο χτύπημα ήρθε στο 70', όταν ο "ξεχασμένος" Κοντοπυργιάς βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και ευστόχησε με διαγώνιο σουτ, φέρνοντας το σκορ στο 1-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73', όταν ο Χαιρετάκης έβγαλε μια εξαιρετική παράλληλη σέντρα και ο Τσουτσάνης με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, καθορίζοντας το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Καματερού.

Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με δέκα παίκτες από το 73', λόγω αποβολής του Καραγιάννη για εξύβριση. Και μετά το τέλος του αγώνα, ο διαιτητής απέβαλε και τον Αποστολάκη για απειλητική κίνηση προς τον πάγκο του Καματερού.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Καματερού στο φετινό πρωτάθλημα, και αποτέλεσε μια σημαντική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Παρά τις απουσίες των τραυματίων παικτών Τσουρούλα, Μαυροειδή και Γιάκη, η ομάδα του Τζώτζη κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να κάνει τους φιλάθλους της υπερήφανους.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης, Τζωρτζίνης (92’ Πέτρου), Μπίμπιζας, Γεωργόπουλος, Αρναρέλλης, Μπινέρι (62’ Χαιρετάκης), Παππάς, Πρισιμιτζής (92’ Κονόμης), Καλογερής (78’ Παπαιωάννου), Τσουτσάνης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔ.: Κούμης, Κοντοπυργιάς (82’ Λακιώτης), Σφίχτης (46’ Παπανικολάου), Χήτος (46’ Σκανδάλης), Αλεφραγκής, Μπάρκας, Καραγιάννης, Χατζηκωνσταντίνου, Φαράκλας (75’ Πέρδικας), Κόλλιας (32’ λ.τ. Μπαγιαρτάκης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35