social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για τον Αττικό 0-2 την Ελπίδα εκτός έδρας!

Επιστροφή στις νίκες για τον Αττικό 0-2 την Ελπίδα εκτός έδρας!

Με το διπλό απέδρασε από τους Αγιους Αναργύρους ο Αττικός που επικράτησε με 0-2 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

Οι πράσινοι του Φώντα Καζακόπουλο επέστρεψαν στις νίκες και διατήρησαν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. 

Στο 10ο λεπτό, ο Ρεζτσόβ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χιονάς με κεφαλιά πρόλαβε τον Τεννέ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ένα λεπτό αργότερα το δυνατό σουτ του Λάνη κόντραρε και έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κασσάρα. Στο 13' ο Κοντόπουλος έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή της Ελπίδας, έκανε την ατομική προσπάθεια και με όμορφο τελείωμα έκανε το 0-2.

Στο 35' το σουτ του Κοτούλια πέρασε λίγο άουτ, ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ο Σπυρόπουλος πρόλαβε με προβολή τον Κοντόπουλο που ήταν τετ α τετ με τον Τεννέ. Το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου...

Στην επανάληψη οι πράσινοι του Κολωνού έκαναν σωστή διαχείριση και πήραν μια σημαντική νίκη

ΕΛΠΙΔΑ (Δήμος Τσιμηλιώτης): Τεννές, Κάβουρας (46' Ζενουνλλάρι), Γιαμαρέλος Αλ. (46' Μάρκου Αλ.), Ζούνα (64' λ.τ. Πάσχος), Παππάς, Σπυρόπουλος Παντ., Κίτσος, Κουνάδης, Τσοχαντάρης (84' λ.τ. Ντάλλας), Λάνη, Κοτταρίδης

ΑΤΤΙΚΟΣ (Φώντας Καζακόπουλος): Κασσάρας, Σωτηρίου, Λίκα, Χιονάς, Κοτούλιας, Κορνελάτος, Χέλμης, Κοντόπουλος (72' Σμυρνιώτης), Γεωργαντής (60' Ζευκιλής), Ρεζτσόβ, Καλομοίρης (66' Γκιόλας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35