social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζημιά στο 95' για τον Ηρακλή Περιστερίου, 1-1 με Πανιώνιο Καισαριανής

Ζημιά στο 95' για τον Ηρακλή Περιστερίου, 1-1 με Πανιώνιο Καισαριανής

Βρισκόταν «αγκαλιά» με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ο Ηρακλής Περιστερίου στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, όμως στο τέλος δεν... χαμογέλασε!

Σε ένα παιχνίδι όπου είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και πολλές ευκαιρίες για να φτάσει σε μία «καθαρή» νίκη, η ομάδα του Γ. Γεωργόπουλου υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από τον Πανιώνιο Καισαριανής, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 95ο λεπτό!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 8' με κοντινό σουτ του Πουρίκη (0-1), ενώ στη συνέχεια είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν. Οι κυανέρυθροι έφτασαν στην ισοφάριση στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Απ. Χατζηστεφάνου εκτέλεσε πλάγιο άουτ, ο Ντόκος έπιασε γυριστή κεφαλιά και ο Κατωπόδης που πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας, την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα για το 1-1.

Πολλά και δριμύτατα παράπονα για τον διαιτητή Γουρέλη εξέφρασαν οι άνθρωποι του Ηρακλή με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Διαιτητές: Γουρέλης, Ανδρέου-Κοκκίνης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Χάλαρης, Πεμάι (84' Τσιάγκας), Βουτζαλής (54' Κατωπόδης), Απέργης, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος (87' Οικονομόπουλος), Απ. Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Ντόκος, Μουχαμέτι, Αγγ. Χατζηστεφάνου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιάννης Γεωργόπουλος): Καλαμάρης, Χρυσοχόος (79' Ζαφειρίου), Θεοδωρακόπουλος, Π. Μήτρος, Μαρίνος, Βασιλείου, Χασιώτης (90' Νίκος), Ν. Μήτρος, Νίτας (93' Βασιλάκος), Βαρδαραμάτος (93' Λουκάς), Πουρίκη.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35