social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανη ανατροπή ο ψυχωμένος Άτλας Κυψέλης, 3-2 τον Κολωνό!

Απίθανη ανατροπή ο ψυχωμένος Άτλας Κυψέλης, 3-2 τον Κολωνό!

Μόλις ελάχιστα λεπτά πριν το φινάλε στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» το αποτέλεσμα που διαμορφωνόταν τον έφερνε με την... πλάτη στον τοίχο.

Με περίσσια ψυχικά και σωματικά αποθέματα, όμως, ο Άτλας Κυψέλης πέτυχε απίθανη ανατροπή στην αναμέτρηση με τον Κολωνό και διατηρήθηκε... ολοζώντανος στη μάχη της σωτηρίας, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ! Η ομάδα του Δ. Σλεποκούροβ επιβλήθηκε με 3-2 χάρη σε γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε ένα ματς, του οποίου η ανάπαυλα έβρισκε τον αντίπαλο μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά!

Στο 26' ο Λογκάκης «πάγωσε» την «Αλεπότρυπα», ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά (0-1), ενώ στο 45' ο Λουφάκης σημείωσε με σουτ από πλάγια θέση το 0-2! Οι γηπεδούχοι πίστεψαν στην ανατροπή, δούλεψαν για αυτήν και στο τέλος δικαιώθηκαν! Στο 50' ο Κοσμίδης δέχθηκε μπαλιά του Τσιτσόπουλου και με πλασέ μείωσε σε 1-2, βάζοντας στο ματς «φωτιά»! Η ισοφάριση ήρθε από τον -κορυφαίο του γηπέδου- Μπάρε, ο οποίος σκόραρε με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση (2-2). Ο ίδιος παίκτης σέρβιρε στο 94' για τον Στραβοκέφαλο, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Ροκανά για το 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς! Μάλιστα, ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς πανηγύρισε έξαλλα στα κάγκελα.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μημίδης-Τζέλος

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κοντουράς, Κόστα (65' Νάση), Βούλγαρης (46' Τσιτσόπουλος), Γκίκας (88' Βασιλείου), Μαρμαράς, Κοσμίδης, Λιβάνιος, Τσαλαβούτας (46' Μπάρε), Στραβοκέφαλος, Καβαλιέρης, Κώης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Ροκανάς, Ρώσσι, Μποντοζάκης (46' Σταυράτης), Τζωρτζάτος, Τοσούνι (46' Κάτρης), Δαρζέντας (78' Χριστοφόρου), Λουφάκης, Ράσα, Λογκάκης (53' Ίμπρο), Σκεύης, Συριόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35