social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

2Χ2 το Καλαμάκι 3-0 τον Άγιο Θωμά [vid]

2Χ2 το Καλαμάκι 3-0 τον Άγιο Θωμά [vid]

Ο Α.Ο. Καλαμακίου έδωσε συνέχεια στην όμορφη πρεμιέρα, πήρε τη νίκη και στο ματς της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον Άγιο Θωμά με 3-0. Παρά την απουσία του τιμωρημένου Κώστα Δεληγιάννη, οι παίκτες του Απόστολου Καφτάνη, έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο μια αξιοζήλευτη συνοχή και με συλλογική δουλειά κατάφεραν να πάρουν από νωρίς αυτό που ήθελαν.


Πριν συμπληρωθεί η μισή ώρα του παιχνιδιού, η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε πετύχει και τα 3 γκολ. Αρχικά ο Σιδεράς από κοντά άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση. Τη… σκυτάλη πήρε ο Κάλλος, “χτύπησε” στην κόντρα πλασάροντας ιδανικά στο τετ α τετ, για να κλείσει το… χορό των γκολ ο Κατσίποδας, μετά το φάουλ του Σαραντινού και την κεφαλιά πάρε-βάλε του Αλτόγλου.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Καφτάνης): Τουρναβίτης, Κοτόπουλος, Γαλιατσάτος, Γιατράς Π., Αλτόγλου, Γκίκας, Κατσίποδας, Τσατσούλης, Κάλλος, Σαραντινός, Σιδεράς, (Ζαφειρίου), (Ζαχαρίου), (Γεροντάρης), (Ξεζωνάκης).

ΠΟ ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Φούνας, Μαλάι (80' Θεοδώρου), Πετράκος (80' Μανώλης), Χαντζής, Χριστιανός (46' Μαντέλος), Ζαρκαδούλας, Αραπογιάννης (32' λ.τρ. Γκόφας), Τσινιας, Ρέτσκα, Κολοβός, Παντιώρας Β. (46' Αντωνακόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35