social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σημαντικό διπλό για τα Πατήσια. Νίκησαν 0-1 την Νίκη Γαλατσίου

Σημαντικό διπλό για τα Πατήσια. Νίκησαν 0-1 την Νίκη Γαλατσίου

Τα Πατήσια νίκησαν με πέναλτι στα τελευταία λεπτά την Νίκη Γαλατσίου με 1-0. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο σε ένα αγωνιστικό χώρο, που ήταν βαρύς από την βροχή που έπεφτε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τις πρώτες εντυπώσεις με το μέρος τους. Στην συνέχεια οι οι Πατησιώτες ισορρόπησαν και βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση, αλλά οι προσπάθειες για γκολ δεν καρποφόρησαν , αφού ο τερματοφύλακας της Νίκης Κουτσογιάννης ήταν σε καλή μέρα και έκανε πολύ καλές αποκρούσεις.

Οι παίκτες του Γιώργου Κουφόπουλου, δεν ήταν αρνητικοί και προσπάθησαν από την πλευρά τους με καλές επιθέσεις να σκοράρουν. Μάλιστα ο ρέφερι της αναμέτρησης, δεν τους έδωσε ένα καταφανέστατο πέναλτι στο 32΄, όταν αμυντικός της ομάδας των Πατησίων, σε προσπάθεια να κόψει επίθεση των παικτών της Νίκης, βρήκε την μπάλα με το χέρι του.

Το ημίχρονο τέλειωσε με 0-0. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, αλλά αυτή που το κατάφερε ήταν η ομάδα των Πατησίων με πέναλτι στο 78΄, όταν ανατράπηκε επιθετικός της. Στο πέναλτι σκόραρε ο Σαραγούδας.

Η διαιτησία του κ.Λιαμπότη ελέγχεται για τα το πέναλτι που δεν έδωσε στους γηπεδούχους.

Νίκη Γαλατσίου: Κουτσογιάννης, Θεοδωρίδης( 80΄Νταβιτασβίλι), Γ. Μπούσουλας, Χριστόπουλος, Κεφαλάς, Καρώνης(46΄ Τσενόγλου), Λαζαρίδης(46΄ Δ. Μπούσουλας), Αποστολάκης( 74΄Διαμάντης), Μπερναλής, Κατσαρός, Μαντζούφας(58΄ Μάρκο)

Πατήσια: Νικολόπουλος, Μπαζμπάς, Μαγγασιάνος( 86΄Μέγας), Κοκαβέσσης, Τζιαφερίδης, Ορφανός, Κονιτόπουλος(70΄Μπουτεράκος), Μπρούμας, Ζώτος(90΄ Λυερός), Σαραγούδας, Παναγόπουλος(70΄ Μέξης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35