social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκος Μπαδόλας: Να γυρίσει ο Ποσειδώνας εκεί που ανήκει

Νίκος Μπαδόλας: Να γυρίσει ο Ποσειδώνας εκεί που ανήκει

Μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ είναι ο Ποσειδώνας Γλυφάδας, ο οποίος προηγείται στη βαθμολογία του 3ου ομίλου.

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μπαδόλας μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη τόσο για την πορεία της ομάδας όσο και για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί. Ας δούμε τι μας είπε...

<< Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί δεν μας επιτρέπει να σχοληθούμε με αυτό που αγαπάμε. Θα πρέπει όμως όλι να πειθαρχήσουμε για να μπορέσουμε όταν τελειώσει όλο αυτό το κακό να επιστρέψουμε γεροί και δυνατοί.

Εμείς στον Ποσειδώνα ξεκινήσαμε το καλοκαίρι έχοντας μπροστά μας έναν δύσακολο δρόμο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις και μέσα από τις προπονήσεις δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σ΄ύνολο που κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση. Με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης και την τεράστια προσπάθεια των παιδιών που αγωνίζονται καταφέραμε όχι μόνο να έχουμε την εξαιρετική βαθμολογική συγκομιδή αλλά και να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, κάτι που είναι από τα βασικά ζητούμενα.

Οταν με το καλό ξαναρχίσουν οι αγώνες, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όσο κι αν αυτό είναι δύσκολο μετά από τόση διακοπή. Πρέπει ο Ποσειδώνας να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα σαλόνια του Αθηνα'ι'κού ποδοσφαίρου...Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για αυτό...>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35