social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άθλος Ιάσονα, απίθανη ανατροπή... ανόδου στην Κυψέλη (2-3)

Άθλος Ιάσονα, απίθανη ανατροπή... ανόδου στην Κυψέλη (2-3)

Πανηγυρικά και πανάξια γιορτάζει την άνοδό του στη Β' ΕΠΣΑ ο Ιάσων Ιλίου!

Η ομάδα του Ν. Φούσκα πέτυχε ανεπανάληπτη ανατροπή στο γήπεδο «Αλεπότρυπας» και επικράτησε με 3-2 του Γκυζιακού στο μπαράζ των ομάδων που κατέλαβαν την 1η και την 4η θέση στον 1ο όμιλο της Γ' Κατηγορίας, για να πανηγυρίσει την άνοδο με θριαμβευτικό τρόπο!

Ο Γκυζιακός βρέθηκε να προηγείται με σκορ ασφαλείας μέχρι το 77ο λεπτό, ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα των δυτικών προαστίων πέτυχε σπουδαία επιστροφή και πήρε το «χρυσό» εισιτήριο!

Στο 34ο λεπτό ο Μπούσιος με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 64' ο Φίλος κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος για το 2-0. Όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έφταναν στην επιτυχία, όμως... λογάριαζαν χωρίς τον Ιάσονα που έκανε τρομακτική αντεπίθεση και πήρε τη μεγάλη νίκη με σπουδαίο πρωταγωνιστή τον νεαρό Γκόγκα! Ο νεαρός άσος μείωσε με πλασέ σε 2-1 στο 77', τρία λεπτά μετά (80') ο Κουρεμαδάς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και στο 90' ο Γκόγκας «χτύπησε» πάλι για να γράψει το 2-3 με σουτ!

Διαιτητές: Ψαρίδης, Τράντας-Βλατάκης

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κώστας): Λογοθέτης, Σκόρδος, Χατζή, Πάντσι, Τσιάρος, Μοσεσβίλι, Καββαδίας (81' Πανταζής), Κοντίδης, Μπούσιος (75' Κολοβός), Τσιώλης, Φίλος (74' Κωνσταντόπουλος)

ΙΑΣΩΝ (Νίκος Φούσκας): Αναγνωστόπουλος, Γλέζος, Μπράβος (46' Νίτσα), Ανταλής (68' Μπεκατώρος), Σπυροπάλης, Τραγανός (68' Παπαδόπουλος), Δρόσος (83' Γεωργόπουλος), Κουρεμαδάς, Πιπίνης, Μπαϊρακτάρης (59' Γκόγκας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35