social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόμβα πρωταθλητισμού με Σουλελε η Μαρκό

Βόμβα πρωταθλητισμού με Σουλελε η Μαρκό

Την απόκτηση του Φώτη Σουλελέ ανακοίνωσε η Μαρκό στέλνοντας μήνυμα στους υπόλοιπους διώκτες της ΕΠΣΑΝΑ ότι θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Ο Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ στα πλαίσια του μεταγραφικού της σχεδιασμού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Φώτη Σουλελέ έναν αθλητή που δεν χρειάζεται συστάσεις.

Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και η πορεία του είναι εντυπωσιακή.

Ο ικανότατος άσος τη σεζόν 2008-2009 έπαιξε στο Χαϊδάρι 28 φορές και πέτυχε 4 γκολ.

Ακολούθησε η σεζον στον Απόλλωνα για να έρθει η περίοδος 2010-2011 που έκανε πράγματα και θαύματα στο Ρουφ όπου σε 14 ματς βρήκε δίχτυα 1 φορά. Στο β’ εξάμηνο πήγε στον Απόλλωνα έχοντας σε 13 ματς 1 τέρματα, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, Φωκικό, Πανηλειακό και Πανελευσινιακό.

Την περίοδο 2015 έως το 2017 έπαιξε για δυο χρόνια στον Εθνικό όπου σε 35 ματς βρήκε δίχτυα 3 φορές για να έρθει μισός χρόνος στην Κηφισιά όπου σε 12 ματς πέτυχε 1 γκολ.

Την περίοδο 2017-2018 βρήκε δίχτυα 1 φορά σε 17 συμμετοχές με τη φανέλα του Ηλυσιακού, ενώ η επόμενη χρονιά τον βρήκε στον Αγιο Ιερόθεο με 20 συμμετοχές και τέσσερα γκολ για να επιστρέψει στον Ηλυσιακό.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με την φανέλα του Μοσχάτου.

Συνολικά στην καριέρα του μετρά 220 συμμετοχές και 25 γκολ σε όλες τις κατηγορίες.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παναγάκος και σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΜΑΡΚΟ και του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία και επιτυχίες.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35