social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εμπειρία η Θύελλα Ραφήνας, πήρε την πρόκριση κόντρα στον Παλληνιακό

Εμπειρία η Θύελλα Ραφήνας, πήρε την πρόκριση κόντρα στον Παλληνιακό

Την πρόκριση για την τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε χθες το απόγευμα (3/10) η Θύελλα Ραφήνας, καθώς επικράτησε με 2-1 του Παλληνιακού στο ΑΚ Παλλήνης με σκόρερ τον Παπαδόπουλο. Πιο ποιοτική και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα αυτή του Νίκου Μεσολόγγη, επέβαλε την υπεροχή της και πήρε το εισιτήριο απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Στο 10ο λεπτό ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ με προβολή, ενώ στο 61ο λεπτό ο ίδιος παίκτης σκόραρε από την άσπρη βούλα για το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με φάουλ του Καλτσά στο 85ο λεπτό, ενώ νωρίτερα είχαν ζητήσει πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Βλάχο.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Καραθανάσης-Βιτσεντζάτος

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης (68' Καλτσάς), Τσαλερίδης, Βλάχος, Ντελής, Β. Δημογιάννης (65' Χρ. Δημογιάννης), Τρυφιάτης (60' Μπεγλετσής), Καραμπιέτ, Σεϊτάι, Κυριόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Μαργέτης, Νταλάκας, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντόσκας (72' Ζέκιο), Παντελίδης (78' Πιέτρι), Μαρτίνος, Παπαδόπουλος, Σουλτανίδης (89' Κουσουλής), Παναγιώτου (72' Μπαριτάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35