social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή τα Γλυκά Νερά, 2-1 τον Θησέα!

Κορυφή τα Γλυκά Νερά, 2-1 τον Θησέα!

Επανήλθαν στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ τα Γλυκά Νερά, καθώς ξεπέρασαν με επιτυχία και το εμπόδιο του Θησέα Ν. Μάκρης.

Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-1 και οδηγούν την κούρσα μαζί με τον Παλληνιακό. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Δημήτρη Μαντούκα ήταν ο Βασιλόπουλος, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της νίκης μέσα σε ένα εξάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), ο Νικηφοράκης απάντησε στο επόμενο λεπτό με σουτ (1-1), όμως ο άσος των γηπεδούχων βρήκε και δεύτερο προσωπικό γκολ με κεφαλιά για το 2-1 στο 63ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο έπειτα από αποβολή του Αζάλ στο 84ο λεπτό για απευθείας κόκκινη μετά από χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 91ο λεπτό έπειτα από την αποβολή του Τραγανού.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Β. Τζαφόλιας-Μακρής

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Κύρκος, Χριστοδούλου, Ντόκας (89' Τραγανός), Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Στίσι (73' Βαϊόπουλος), Βιταλιώτης, Δρούγκας (73' Μπολέτσης), Βασιλόπουλος (89' Παξιμάδης), Μπέλμπας (63' Βλάχος)
ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Βοτσίδης, Μηναδάκης, Βεϊζάι, Βούσουλας, Παπασωτηρίου, Αζάλ, Κ. Τσέλιος, Μ. Τσέλιος, Ραπτογιάννης (87' Κάκαρης), Μαστρογιαννούδης (70' Ανδριάς), Τηγανιτάκης (58' Νικηφοράκης).

 


Σχετικά άρθρα

Ο Άρης Βούλας «πλήγωσε» τον Αχαρναϊκό (1-0)

Εμπειρία με Καραγιάννη ο Αήττητος Σπάτων

Μπουγιούκος: Η «σφιχτή» άμυνα μάς δίνει το πρωτάθλημα (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35