social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σοβαρή η Τριγλία, 2-0 στον Γέρακα την Ατλαντίδα

Σοβαρή η Τριγλία, 2-0 στον Γέρακα την Ατλαντίδα

Τρεις μέρες μετά την προσπάθεια στο ντέρμπι του Μαρκόπουλου και τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Μαρκό, η Τριγλία έγραψε... άριστα δέκα και συνέχισε την ανοδική της πορεία στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα της Ραφήνας πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Γέρακα, όπου επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Ατλαντίς, που παρέμεινε μακριά από νίκη για τρίτη αγωνιστική. Έτσι, οι κιτρινόμαυροι μείωσαν στον πόντο την απόσταση από τη Μαρκό, που αγωνίζεται αύριο (21/11) στα Καλύβια. Στο 36 λεπτό ο Βίλα «σημάδεψε» με σουτ δοκάρι στην αντίπαλη εστία, με τον Ι. Τσούκα να σημειώνει στο 44ο λεπτό ένα καθοριστικό γκολ ύστερα από διπλή προσπάθεια και ένα εύστοχο πλασέ (0-1). Στο 55ο λεπτό ο Βίλα βρήκε... δίχτυα για το 0-2, αφού ξεπέρασε και τον γκολκίπερ Μπαρδή, αποτέλεσμα που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Καραθανάσης-Γουρνιάς

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μπαρδής, Κορωνιάς (61' Μητρόπουλος), Α. Καρακώστας (46' Κιούρκος), Κολοτούρος, Μπενέκος, Καγιάς, Αδαμίδης (46' Φενερίδης), Νάνος, Κωστάκης (69' Μαυράκης), Θανόοπουλος, Γ. Καρακώστας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Συράκας, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μεϊμάρογλου, Ι. Τσούκας (82' Κονταρίνης), Γερώνυμος, Καρκασίνας (61' Νταής), Χατζόπουλος, Κ. Τσούκας, Βίλα (66' Δελαπόρτας), Ζαφειρόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35