social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με κορυφαίο Κιρτζιαλίδη, 4-0 ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου τον Παλλαυρεωτικό

Με κορυφαίο Κιρτζιαλίδη, 4-0 ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου τον Παλλαυρεωτικό

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου την αναμέτρηση με τον Παλλαυρεωτικό και έφτασε σε άνετη επικράτηση, όπως άλλωστε μαρτυρά και το τελικό 4-0.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι εδραιώθηκαν στην πρώτη τριάδα, στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Κορυφαίος για ακόμη μία φορά ήταν ο Κιρτζιαλίδης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο και σέρβιρε στο δεύτερο ημίχρονο το τρίτο γκολ της ομάδας. Στο 8ο και στο 10ο λεπτό ο 23χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα με ισάριθμα σουτ, ενώ στο 74ο λεπτό επιχείρησε παράλληλη πάσα στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Ζαχαράκης με σουτ, αξιοποιώντας ασίστ του Γιαννακόπουλου.

Διαιτητές: Φωστέρης, Γκούβας-Κουλοχέρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Σπανός (49' Ιωσήπου), Ζαχαράκης, Κολιγιάννης (38' λ. τρ. Γιαννακόπουλος), Μεταλλινός (76' Βασίλης), Ζώνας, Κολιμάτσης, Κιρτζιαλίδης (76' Καλέμης), Σαλαπάτας, Μακρίδης (49' Θ. Μαγγίνας), Στάμος, Σεΐτι

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Αθανασιάδης): Κόρμπας, Φετολλάρι (51' Φιλίππου), Κρανιδιώτης, Μπάλας, Λούζι, Μπεργιάννης, Μωραΐτης, Πρέντι, Γκαβασιάδης (39' λ. τρ. Γιαχάεβ), Παπαδόπουλος (83' Συρανίδης), Δούμας (51' Νικολαΐδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35