social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τόνωσε τη συγκομιδή του ο ΑΟ Σταμάτας, 3-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Τόνωσε τη συγκομιδή του ο ΑΟ Σταμάτας, 3-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Η νίκη που πέτυχε ο ΑΟ Σταμάτας το απόγευμα του Σαββάτου (5/2) στο γήπεδο του Γέρακα αποδείχθηκε χωρίς αντίκρισμα όσον αφορά στον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ, αφού χθες (6/2) ο ΠΑΟ Καλυβίων πήρε τη νίκη κόντρα στην ουραγό Δόξα Άνοιξης και οριστικοποίησε τη δική του συμμετοχή μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Ωστόσο, το νικφόρο 3-0 επί του ΑΟ Ατλαντίς βοήθησε την ομάδα του Γ. Σκαρπέλη να βελτιώσει τη συγκομιδή της ενόψει της δεύτερης φάσης και της μάχης που θα γίνει στα πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο 37ο λεπτό ο Παπιδάκης άνοιξε το σκορ με φάουλ (0-1). στο 57ο ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2 με διπλή προσπάθεια μετά από δική του εκτέλεσε πέναλτι την οποία απέκρουσε ο Τοπάλης, ενώ τέσσερα λεπτά μετά (61') ο Ι. Μπερμπάντης ευστόχησε με πλασέ για το 0-3. Οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τορλαχίδης.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Πυκνής-Αλεξόπουλος

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Τοπάλης, Νάνος, Μητρόπουλος (66' Μηλιώνης), Πλατσατούρας, Κιούρκος, Μαυράκης, Φενερίδης, Αδαμίδης (77' Τριφύλλης), Κωτσάκης, Πανόπουλος, Καρακώστας

ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Μανουσάκης, Ρουκάι, Ταμπάκου, Τσουρούλας, Χρ. Μπερμπάντης, Σιατραβάνης (85' Πατρινός), Παπιδάκης, Χρυσανθόπουλος (66' Τορλαχίδης), Κολοκοτρώνης (66' Δεσύλλας), Ι. Μπερμπάντης (77' Σουλιάρης), Μαντζιώρος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35