social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστοφιλέας: Έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε αφήσει στη μέση

Χριστοφιλέας: Έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε αφήσει στη μέση

Τρεις εβδομάδες μετά την τελευταία του υποχρέωση για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ, ο Παλληνιακός επανέρχεται την Κυριακή (13/3) και υποδέχεται τον ΠΑΟ Καλυβίων στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Με αφετηρία από τη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τριγλία, η ομάδα της Παλλήνης θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε, όπως υπογραμμίζει και ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας στο Soccerlive. «Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε αφήσει στη μέση. Με την καλύτερη ψυχολογία και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, έχουμε ως στόχο να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί» επισήμανε αρχικά ο νεαρός τεχνικός και συνέχισε: «Τον ξέρουμε τον αντίπαλο. Είναι μία αξιόλογη ομάδα, όπως άλλωστε όλες στα πλέι οφ. Έχει κερδίσει και τη Μαρκό (2-1) και την Τριγλία (2-0), έχει δηιουργήσει προβλήματα σε πρωτοπόρους και μόνο εύκολη δεν θα 'ναι η αποστολή μας».

Στα θετικά της... υπόθεσης για τους κιτρινόμαυρους συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με απουσίες.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35