social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστοφιλέας: Δεν υπάρχει άγχος, παρά μόνο αυτοπεποίθηση!

Χριστοφιλέας: Δεν υπάρχει άγχος, παρά μόνο αυτοπεποίθηση!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει στις τάξεις του Παλληνιακού για το ντέρμπι κορυφής με τη Μαρκό το απόγευμα της Κυριακής (3/4).

Πρόκειται για ένα ματς που ενδεχομένως να καθορίσει πολλά στη μάχη για την πρώτη θέση που γίνεται στη διαδικασία των πλέι οφ της Α' ΕΠΣΑΝΑ, με τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα να σημειώνει, πάντως, ότι στα αποδυτήρια δεν υπάρχει άγχος, παρά μόνο πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. «Έχουμε δουλέψει καλά, όπως κάνουμε όλο τον χρόνο. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ένα παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά και θα δώσει μεγάλο προβάδισμα σε όποιον το κερδίσει. Το αντιμετωπίζουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα, όπως βέβαια κάνουμε και με όλα τα παιχνίδια» σχολίασε αρχικά ο νεαρός τεχνικός, για να συμπληρώσει μετά από σχετική νύξη: «Δεν υπάρχει άγχος, παρά μόνο αυτοπεποίθηση! Άγχος έχεις όταν πηγαίνεις στο άγνωστο! Εμείς ξέρουμε τι να περιμένουμε και τι ζητάμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας».

Στα αγωνιστικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια επιλογών για αυτό το κρίσιμο ματς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35