social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-1 τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη!

Τεράστιο «διπλό» ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 2-1 τον ΑΟ Γ. Παθιακάκη!

Τη νίκη της χρονιάς πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (16/4) ο Σαρωνικός Αναβύσσου και σχεδόν... άγγιξε την παραμονή του στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Σε παιχνίδι με υψηλό βαθμό κρισιμότητας, η ομάδα του Γ. Παπαϊωάννου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αγ. Στεφάνου, όπου επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Γ. Παθιακάκη, για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στα πλέι άουτ στο +9 και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της διαδικασίας! Από την άλλη, πιο δύσκολο έγινε το έργο των γηπεδούχων για επίτευξη του στόχου της σωτηρίας.

Όλη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 61ο λεπτό, όταν ο Χαντάντ αξιοποίησε ασίστ του Καραγιάννη και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Στο 70' ο Κωστένογλου έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ (1-1), όμως η τελευταία λέξη ανήκε στον Σαρωνικό και την... είπε παίκτης που ήρθε από τον πάγκο. Ήταν το 81ο λεπτό όταν ο Σέλβια βρήκε δίχτυα με προσωπική ενέργεια και πλασέ για το 1-2!

Διαιτητές: Φωστέρης, Μπουξμπάουμ-Αλεξοπούλου

ΑΟ Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Ψέμμας, Ανεζύρης (78' Κατσαρίδης), Στάσης (74' Καϊτσάς), Δρόσος, Μαυρούτσικος, Αγγελίνας, Δημάτσας, Κασιόλας (46' Νταβώνης), Κωστένογλου, Ρόμπολας, Λιάκος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπαϊωάννου): Ιόλα, Μπουκουβάλας, Λογοθέτης (58' Σέλβια), Λίτσης, Κακαράς, Τζιβίλογλου, Βασιλείου, Καραγιάννης (78' Ζουμπουρλής), Χαντάντ (74' Νταλιπάι), Καλτσάς, Έλενας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35