social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνέχισε το σόου της η Μαρκό (3-0 τον Άρη Βούλας)

Συνέχισε το σόου της η Μαρκό (3-0 τον Άρη Βούλας)

Η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Α' ΕΠΣΑΝΑ δεν προκάλεσε χαλάρωση στη Μαρκό, η οποία έφτασε σε άλλη μία νίκη, διατηρώντας το απόλυτο των βαθμών στη διαδικασία.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-0 του Άρη Βούλας, που έπεσε από τη δεύτερη θέση, αλλά αγωνίστηκε με το μυαλό στον τελικό της Τετάρτης για το Κύπελλο με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας.

Στο 20ο λεπτό ο Παλαιοπάνος άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από προσπάθεια του Δημητρόπουλου στο δοκάρι, ενώ στο 31ο λεπτό ο Σαχσανίδης με κοντρόλ και πλασέ έπειτα από ασίστ του Φλώρου έγραψε το 2-0. Στο 68' ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε σέντρα του Δημητρόπουλου και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Καραθανάσης-Τσέλιος

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παππάς, Σιδέρης, Φλώρος, Τσίκλος, Χούσα, Πίκουλης, Δημητρόπουλος (77' Βασιλειάδης), Παλαιοπάνος, Σαχσανίδης, Μακρίδης, Χατζής

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Παπαχριστόπουλος, Ν. Γκιούρα (46' Γιαννόπουλος), Ρεσούλι (46' Λάσκος), Σολώμης, Αφράτης (46' Μιραφιόρι), Μίντζιας, Ζ. Γκιούρα, Χωραφάς (60' Ροσμαράκης), Ταρνάρης, Παπαδήμος, Χαρλέπας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35