social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσαν Κοντιζάς-Λίτσης στον Σαρωνικό Αναβύσσου

Ανανέωσαν Κοντιζάς-Λίτσης στον Σαρωνικό Αναβύσσου

Σε δυο ανανεώσεις προχώτησε ο Σαρωνικός Αναβύσσου που ήρθε σε συμφωνία με τους ακραίους αμυντικούς, Δημήτρη Κοντιζά και Γιάννη Λίτση.

Ο Κοντιζάς είναι 31 χρονών και αγωνίζεται ως μπακ-χαφ έχοντας αξιολογη παρουσία τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα του Λεκανοπεδίου. Πέρυσι σε 19 ματς βρήκε δίχτυα 1 φορά ενώ για όσους δεν γνωρίζουν, ο ικανότατος άσος έχει περάσει από Ακράτητο, Αιγάλεω, Αγιους Αναργύρους και πολλές άλλες ομάδες. Ο 34χρονος Δημήτρης Λίτσης που αποτελεί και μέλος της Εθνικής Mini soccer πέρυσι είχε σημαντική συνεισφορά στην περσινή πορεία της ομάδας αφού σε 28 ματς βρήκε δίχτυα δυο φορές. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλες παραστάσεις αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο σε Απόλλωνα Σμύρνης και Παναχαϊκή ενώ έχει περάσει ακόμη από Πεύκη και Άρη Πετρούπολης.

Το δελτίο τύπου

Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Λίτση και Δημήτρη Κοντιζά.

Η ανανέωση της συνεργασίας ήταν επιθυμία τόσο της διοίκησης όσο και των δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών και έγινε πραγματικότητα.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με νίκες και διακρίσεις!!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35