social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριάδα ανανεώσεων στον Αχαρναϊκό

Τριάδα ανανεώσεων στον Αχαρναϊκό

Μετά τη μεταγραφή του Μανώλη Λύγκου, ο Αχαρναϊκός ανακοίνωσε πριν από λίγο τρεις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Τη φανέλα με το τριφύλλι θα φορούν και τη νέα περίοδο ο 23χρονος ακραίος αμυντικός Στέφανος Αμπάρα (26 συμμετοχές), ο 29χρονος επιθετικός, Γιάννης Σπυριδάκης (23 συμμ./6 τέρματα) και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Γιώργος Στραβομύτης (25 συμμ./6 τέρματα).

Οι τρεις ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε ολα με τη διοίκηση επεκτείνοντας τη συνεργασια τους με το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ ΑΟ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Στέφανο Αμπάρα, Γιώργο Στραβομύτη και Γιώργο Σπυρίδη.

Ο Αμπάρα ειναι 23 χρονών, αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και είχε ενσωματωθεί το περσινό καλοκαίρι στην ομάδα μας. Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Ο 20χρονος Στραβομύτης αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και απόδειξη αποτελούν οι εμφανίσεις του στο περσινό πρωτάθλημα (25 συμμετοχές) που συνοδεύτηκαν και με 6 τέρματα.

Όσον αφορά τον 29χρονο ακραίο επιθετικό Γιάννη Σπυρίδη, η ομάδα μας περιμένει πολλά από εκείνον καθώς αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ μας σημειώνοντας πέρυσι 6 τέρματα σε 23 συμμετοχές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35