social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» και τον ΠΑΟ Καλυβίων ο Αήττητος Σπάτων (3-1)

«Καθάρισε» και τον ΠΑΟ Καλυβίων ο Αήττητος Σπάτων (3-1)

Εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης ο Αήττητος Σπάτων και, πλέον, στοχεύει σε είσοδό του στην πρώτη τετράδα!

Η ομάδα του Μ. Παπαδόπουλου «καθάρισε» και τον ΠΑΟ Καλυβίων, του οποίου επιβλήθηκε με 3-1 στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης.

Μόλις στο 15ο λεπτό ο Κοβάνης εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Μπάρδη και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), ωστόσο εννέα λεπτά αργότερα (24') ήρθε η ισοφάριση έπειτα από αυτογκόλ του Νταϊφώτη (1-1). Στο 58ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κοκαβέση με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δύο λεπτά μετά ο Κράμπης με σουτ σημείωσε το 2-1. Στο 75' ο Χοτζάι «σημάδεψε» δοκάρι μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ, για να φτάσουμε στο 86' όπου ο Σπανός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Λάμπρου, Κωστάκης-Μακρής

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάκης Παπαδόπουλος): Παναγόπουλος (46' Κότσαρης), Μιλάι (88' Λαμπρινός), Παναγιώτου (71' Ιωαννίδης), Μουρούτης, Νταϊφώτης, Καραγιάννης, Νίκας (88' Κουτσομπίνας), Κράμπης, Κοβάνης, Σπανός, Αβντίου (46' Χοτζάι)

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αλέξανδρος Καπουράνης): Μπάρδης, Μαλατάνος, Κοκαβέσης, Σουλδάτος (88' Μπούρμας), Σύρος, Μαυροθαλασσίτης, Σταυρίδης (56' Ζαγιέντ), Νέρας, Πετρίτσης, Σπυρόπουλος (83' Παπαγεωργίου), Σιάννης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35