social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας (1-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)!

Κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας (1-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης)!

Από το «ρετιρέ» της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣΑΝΑ... αγναντεύει, πλέον, τον κόσμο ο Κεραυνός Κερατέας και... δηλώνει έτοιμος να υπερασπιστεί τα σκήπτρα!

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, όπου επικράτησε με 1-0 του τοπικού Θησέα Ν. Μάκρης και, σε συνδυασμό με το ρεπό του Αστέρα Βάρης, ανέβηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης!

Ένα γκολ του Γκαρδιακού με κεφαλιά μόλις στο 15ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να οδηγήσει τους φιλοξενούμενους στην κατάκτηση του «τριπόντου». Οι γηπεδούχοι είδαν δύο προσπάθειες του Ζέκιο στο 70' και στο 82' να σταματούν σε δοκάρια, με τον Κεραυνό ωστόσο να κρατάει το υπέρ του αποτέλεσμα και να κάνει άλλο ένα σπουδαίο βήμα. 

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Ξουρίδας-Κακάνης

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Νομικός (66' Ρ. Ντολλάνι), Α. Ντολλάνι (66' Παρασκευόπουλος), Βούσουλας, Βεϊζάι, Μ. Τσέλιος, Κ. Τσέλιος, Παυλάκης, Μαστρογιαννούδης, Νικηφοράκης, Ζέκιο (90' Νούκας)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Ντόβας (73' Γαληνάκης), Μπουγιούκος, Ν. Βαγγέλι, Γκαρδιακός, Παληγεώργος (88' Λάπας), Χ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς (91' Α. Κρητικός), Γκορόγιας.

(photo: athlorama.blogspot.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35