social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβάσης: Το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι μέσα από σύγχρονο ποδόσφαιρο

Καβάσης: Το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι μέσα από σύγχρονο ποδόσφαιρο

Το ρεπό του Κεραυνού Κερατέας στην αυριανή (8/3) αγωνιστική προσφέρει στον Αστέρα Βάρης τη δυνατότητα να βρεθεί ξανά στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ, αρκεί να πάρει τη νίκη στη Ραφήνα απέναντι στην Τριγλία, σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Σε επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, ο Γιώργος Καβάσης σημείωσε πως η ομάδα του επιδιώκει μέσα από σύγχρονο ποδόσφαιρο να παίρνει νίκες, διαχωρίζοντας την επιμέρους στόχευση σε κάθε αγωνιστική από τη μεγάλη εικόνα της προσπάθειας για διάκριση στο τέλος της σεζόν.

«Μέχρι να κάνουμε και το ρεπό μας, ήμασταν η ομάδα που βρισκόταν στην πρώτη θέση. Δεν το κοιτούσαμε τότε, αν θα βρισκόμαστε εκεί, δεν το κοιτάμε και τώρα. Εκείνο που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να παίρνουμε το μάξιμουμ από το κάθε παιχνίδι. Και προσπαθούμε να το πετυχαίνουμε μέσα από ανταγωνιστικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το... ταμείο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός, ενώ για το αυριανό ματς τόνισε: «Είναι άλλο ένα απαιτητικό ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο και σε δύσκολη έδρα. Θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και περιμένω να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας τους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35