social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταιγιστικός ο Κεραυνός Κερατέας, 4-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Καταιγιστικός ο Κεραυνός Κερατέας, 4-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Κεραυνός Κερατέας κόντρα στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, έφτασε στην επικράτηση με 4-0 και παρέμεινε στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ, σε ισοβαθμία με τον Αστέρα Βάρης.

Χαρακτηριστικό της άνεσης με την οποία έφτασαν στη νίκη οι πρωτοπόροι, είναι το γεγονός ότι πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Μόλις στο 14ο λεπτό ο Χρ. Μαγγανάς άνοιξε το σκορ με προβολή έπειτα από σέντρα του Β. Μαγγανά (1-0), ενώ στο 18' ο Γκαρδιάκος με καταπληκτικό σουτ από θέση εκτός περιοχής έγραψε το 2-0. Στο 25' ο Γαληνάκης βρήκε δίχτυα με σουτ έπειτα από κεφαλιά πάσα του Βαγγέλη σε φάουλ του Ντόβα για το 3-0 και στο 44' ο Χρ. Μαγγανάς με λόμπα από θέση εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Κουλοχέρης-Τσελεπίδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος (46' Σκαλαίος), Γαληνάκης, Κατσίκης, Ντόβας, Μπουγιούκος (60' Π. Βαγγέλη), Ν. Βαγγέλη (46' Γιαννόπουλος), Γκαρδιακός (75' Δ. Κρητικός), Δαρδαμάνης, Χρ. Μαγγανάς (60' Α. Κρητικός), Ε. Μαγγανάς, Γκορόγιας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Ιωσήπου, Μαγκανάρης, Ερέκι, Κολιμάτσης, Παϊκόπουλος (15' λ.τρ. Ψαρρός), Κλωνάρης, Στίσι (70' Δεγαΐτας), Ασημάκης, Οσμενάι (46' Μαγγίνας), Σεΐτι (70' Πανούσης), Γενούζης.

(photo: athlorama.blogspot.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35