social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τον Γέρακα ο Αστέρας Βάρης (4-0 τον ΑΟ Ατλαντίς)

Πέρασε από τον Γέρακα ο Αστέρας Βάρης (4-0 τον ΑΟ Ατλαντίς)

Η πορεία του Αστέρα Βάρης προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ δεν παρεμποδίστηκε ούτε στον Γέρακα.

Σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική η ομάδα του Γ. Καβάση επιβλήθηκε με 4-0 του ΑΟ Ατλαντίς και παρέμεινε στην κορυφή, πάντα σε ισοβαθμία με τον Κεραυνό Κερατέας.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μάγγος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για επιθετικό φάουλ. Στο 18' ακυρώθηκε κι άλλο γκολ για τον Αστέρα, όταν ο Ντούλιας με γυριστό σουτ νίκησε τον Μεσολόγγη, όμως ο βοηθός διαιτητή είχε υποδείξει ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή στο γύρισμα που είχε προηγηθεί από τον Σακελλαρίου. Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Καγιά, στο οποίο ο Νικολακόπουλος απομάκρυνε σωτήρια, για να φτάσουμε στο 32' όπου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Ντούλια έπειτα από... ελεύθερο του Μαρινάκη (0-1). Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Γ. Καρακώστας έκανε την κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε, με τους κυανόλευκους να «καθαρίζουν» το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Αφού πρώτα στο 55' ο Ντούλιας «σημάδεψε» δοκάρι με βολ πλανέ, δύο λεπτά μετά (57') ο Καλλιμάνης σημείωσε το 0-2 με πλασέ έπειτα από ασίστ του Χριστίνη. Στο 66' ο Μάγγος εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Χριστίνη (0-3) και στο 90' ο Μπεχάρι αξιοποίησε την ασίστ του Ερρίκου και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Ατλαντίς είχε μία πολύ καλή στιγμή να σκοράρει με τον Σιούτη.

Διαιτητές: Δραγάτης, Μπουξμπάουμ-Βιτσεντζάτος

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Φλούδας (85' Κορωνιάς), Κολοτούρος, Κιούρκος, Γεωργακόπουλος, Καγιάς, Σιούτης, Κακαράς (80' Ι. Μπαλάσκας), Αδαμίδης (67' Σπ. Μπαλάσκας), Γ. Καρακώστας (85' Βουτούνας), Α. Καρακώστας (80' Τσαγδής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου (76' Γκέργκη), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Χριστίνης, Ντιαγνέ (63' Κοφσανίδης), Καλλιμάνης (86' Μπεχάρι), Ντούλιας (63' Ερρίκος), Μπελαβράκης (76' Μπάκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35