social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» ο Αστέρας Βάρης με ΑΟ Άρτεμις (2-0)

«Καθάρισε» ο Αστέρας Βάρης με ΑΟ Άρτεμις (2-0)

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αστέρας Βάρης για την 30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, καθώς κατέβαλε με 2-0 τον ΑΟ Άρτεμις και διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης, στη... γνωστή ισοβαθμία του με τον Κεραυνό Κερατέας.

Πέρα από τα δύο γκολ της νίκης, όμως, οι κυανόλευκοι είχαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, μεταξύ των οποίων και τέσσερις προσπάθειες που σταμάτησαν σε δοκάρια!

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ντιαγνέ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μασκλαβάνου και ο Ντούλιας από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 1-0, ενώ στο 35' ο Μεϊμάρογλου σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Χριστίνη. Ένα λεπτό νωρίτερα (34') είχε δοκάρι ο Χριστίνης με σουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν το σουτ του Καλλιμάνη στο 47', η λόμπα του Ντούλια στο 48' και το πλασέ του Μπεχάρι στο 73'.

Πλέον, η ομάδα του Γ. Καβάση στρέφει το βλέμμα της στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Μαρκό, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Διαιτητές: Λάμπρου, Κάλλης-Αλεξοπούλου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος (73' Κοφσανίδης), Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (62' Μπεχάρι), Μάγγος, Χριστίνης, Ντιαγνέ, Καλλιμάνης (73' Ερρίκος), Ντούλιας (62' Νιούμαν), Μπελαβράκης (73' Γκέργκη)

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Μπάκος, Πιέτρι, Δαμαντής, Κυριακού, Νικολογιάννης (74' Τσιλιάκος), Χαλίλι (57' Ντοβίνος), Κοζανίδης (69' Δημητρίου), Μπουρμπούλης (74' Καραβατάκης), Μασκλαβάνος, Χρήστου (57' Μπαμπαλής).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35