social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρικλοποδιά» στον Κεραυνό Κερατέας ο ΑΟ Άρτεμις (2-3)

«Τρικλοποδιά» στον Κεραυνό Κερατέας ο ΑΟ Άρτεμις (2-3)

Μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Κεραυνός Κερατέας υπέστη ήττα σοκ από τον ΑΟ Άρτεμις (2-3) και υποχώρησε στη δεύτερη θέση, μένοντας τρεις βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Βάρης!

Πλέον, στις δύο αγωνιστικές που απομένουν η ομάδα της Κερατέας ρεαλιστικά ευελπιστεί σε ήττα των κυανόλευκων, για να μπορέσει να επαναφέρει την ισορροπία στην κορυφή και να διεκδικήσει τις πιθανότητές της σε αγώνα μπαράζ.

Στο δημοτικό στάδιο Κερατέας η ομάδα της Λούτσας εμφανίστηκε ανταγωνιστική και, μάλιστα, ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με σουτ του Μασκλαβάνου από θέση εκτός περιοχής (0-1). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 54', οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια χάρη σε σουτ του Ν. Βαγγέλη (1-1), πιέζοντας στη συνέχεια για την ανατροπή. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά δέχθηκαν διπλό «χτύπημα» από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αρχικά έφτασαν στο 1-2 μετά από ατομική προσπάθεια και πλασέ του Μπάκου, για να «κλειδώσουν» το «τρίποντο» στο 91' με πλασέ του Χρήστου από θέση τετ α τετ (1-3). Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-3 με σουτ του Ν. Βαγγέλη στο 92'.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κορωνιάς-Νικολαΐδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (44' Λάπας), Κατσίκης, Ντόβας, Μπουγιούκος, Ν. Βαγγέλη, Γκαρδιακός (80' Π. Βαγγέλης), Παληγεώργος (80' Κρητικός), Χρ. Μαγγανάς, Ε. Μαγγανάς, Γκορόγιας (67' Γιαννόπουλος)

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Μπάκος, Πιέτρι (85' Χρήστου), Διαμάντης, Ντοβίνος, Νικολογιάννης, Χαλίλι (70' Μπουρμπούλης), Κοζανίδης, Καλούδης (59' Καραβατάκης), Μασκλαβάνος, Φυτιλής (59' Δημητρίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35