social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηαναστασίου: Προσπαθούμε να μην δίνουμε δικαιώματα, παίζουμε για την ιστορία μας και τον εγωισμό μας

Χατζηαναστασίου: Προσπαθούμε να μην δίνουμε δικαιώματα, παίζουμε για την ιστορία μας και τον εγωισμό μας

Η έκπληξη του σαββατοκύριακου στην Αττική ήταν δίχως αμφιβολία αυτή που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (23/4) στο δημοτικό στάδιο Κερατέας, όπου ο -άνετος βαθμολογικά- ΑΟ Άρτεμις νίκησε με 3-2 τον Κεραυνό και τον έριξε από την κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Ο Βλάσης Χατζηαναστασίου τόνισε στο Soccerlive ότι η ομάδα του αγωνίζεται για την ιστορία της και τον προσωπικό εγωισμό του καθενός από τα μέλη της, σημειώνοντας ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και πήρε τη σπουδαία νίκη. «Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας απέναντι σε μία εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τον αντίπαλο, που προφανώς είχε άγχος και δεν μπόρεσε να αποδώσει όπως θα ήθελε. Από την πλευρά μας, εκμεταλλευτήκαμε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε και κάθε λάθος που έκαναν οι αντίπαλοι και σκοράραμε τρεις φορές. Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που δυστυχώς ή ευτυχώς διαμόρφωσε τον βαθμολογικό πίνακα στην κορυφή» σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Προσπαθούμε να τελειώσουμε τη χρονιά όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα. Προσπαθούμε να μην δίνουμε δικαιώματα και να παίζουμε για τη δική μας ιστορία και τον προσωπικό μας εγωισμό».

Στον επίλογό του, ο τεχνικός των κυανόλευκων υπογράμμισε: «Πέρα από τις όποιες ανακρίβειες γράφτηκαν και ακούστηκαν, θέλω να τονίσω ότι η διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στην αποστολή της ομάδας μας και την ευχαριστούμε για τη φιλοξενία της».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35