social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έναν μήνα αήττητη η Τριγλία Ραφήνας

Έναν μήνα αήττητη η Τριγλία Ραφήνας

Στις 19 Μαρτίου έβαζε δύσκολα στον Κεραυνό Κερατέας, πριν εκείνος φτάσει στη νίκη με σκορ 2-1 και αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από τη Ραφήνα.

Έκτοτε η Τριγλία πορεύεται σταθερά ανοδικά, έχοντας συμπληρώσει μάλιστα έναν μήνα χωρίς ήττα. Μετά την ισοπαλία στην Αγ. Μαρίνα με τον Θησέα Ν. Μάκρης (1-1), την επιβλητική επικράτηση επί του Κρυονερίου (4-0) και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, η ομάδα του Χρ. Μουλλάκη πρόσθεσε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της, επικρατώντας με 3-1 στα Γλυκά Νερά απέναντι στην τοπική ομάδα. Στο 40ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ του Παπαδόπουλου (0-1), για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 63' ο Πράπας αξιοποίησε κάθετη πάσα του Ζαφειρόπουλου και με πλασέ έκανε το 0-2, ενώ τέσσερα λεπτά μετά (67') ο Σένε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-3 με σουτ του Μπούση στο 86'.

Διαιτητές: Πανούτσος, Πυκνής-Β. Τζαφόλιας

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Τσούνης, Χριστοδούλου (79' Ισσήρης), Μαστορόπουλος (79' Γιαννούλας), Μπέλμπας, Μπενέκος, Βιταλιώτης, Κότσι, Γιαννάτος (55' Ολάνης), Τραγανός, Βασιλόπουλος, Δρούγκας (72' Μπούσης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Πάντος, Καρτάλης, Παπαδόπουλος (82' Κουκάς), Τζίτζης (46' Δαμκαλής), Ι. Τσούκας, Σιαφάκας, Σένε (82' Α. Τσούκας), Νταή, Σταυρίδης (82' Χαψιάς), Ζαφειρόπουλος (66' Γκίκα), Πράπας.

 


Σχετικά άρθρα

Άρης Βούλας - Κερατέα: Ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και το ματς διακόπηκε!

Κεραυνός Κερατέας: Στη μηχανή του και ο Δαρδαμάνης

Απίστευτη ανατροπή με Καραγιάννη ο Σαρωνικός Αναβύσσου (3-2 τον Παλλαυρεωτικό)!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35