social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ένσταση Μαρκό: Οριστικά στον τελικό του Κυπέλλου ο Αστέρας Βάρης

Ένσταση Μαρκό: Οριστικά στον τελικό του Κυπέλλου ο Αστέρας Βάρης

Είχε δημιουργήσει εκκρεμότητα, σχετικά με το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, η ένσταση που υπέβαλε η Μαρκό αμέσως μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα με τον Αστέρα Βάρης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, σύμφωνα με την οποία ο αντίπαλος αγωνίστηκε -βάσει του φύλλου αγώνος- με δύο «μικρούς» (και όχι με τρεις όπως ορίζει η Προκήρυξη) στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης.

Ωστόσο, από σήμερα (26/4) είναι οριστικό πως στον τελικό του θεσμού απέναντι στον Αχαρναϊκό θα αγωνιστεί ο Αστέρας Βάρης, ο οποίος δικαιώθηκε επί της ουσίας από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης. Τα μέλη της τελευταίας έκριναν πως πράγματι υπέπεσαν σε σφάλμα οι ιθύνοντες του Αστέρα, με την υποσημείωση όμως ότι οι κυανόλευκοι δεν έπαψαν να αγωνίζονται με τρεις «μικρούς» στην ενδεκάδα τους, αλλά απλώς χρησιμοποίησαν τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γιάννη με διαφορετική φανέλα από εκείνη που ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνος. Για το σφάλμα αυτό επέβαλαν στο σωματείο της Βάρης πρόστιμο ύψους 100 ευρώ.

Η απόφαση της Επιτροπής αναφέρει: «Για την ένσταση η επιτροπή αποφασίζει: α)δέχεται τυπικά και απορρίπτει ομόφωνα κατ' ουσία την ένσταση του σωματείου ΓΣ ΜΑΡΚΟ (μη αβάσιμη) κατά του σωματείου ΚΥΑΝΟΥΣ Α.ΒΑΡΗΣ για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα κυπέλλου στις 19/04/2023 για την 6η Φάση, β)επιβάλλει στο σωματείου ΚΥΑΝΟΥΣ Α.ΒΑΡΗΣ χρηματική ποινή 100€ επί παραβάση του άρθρου 15παρ.1Γ ΚΑΠ και 9 περ.Ε της προκήρυξης Α.Β. Γ Κατηγορίας, γ)διατάσσει την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου υπερ της ΕΠΣΑΝΑ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35