social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ολυμπιακός Αγ. Στεφ.: Οι δηλώσεις Μακρή και Μαγγίνα για τον αποχωρισμό

Ολυμπιακός Αγ. Στεφ.: Οι δηλώσεις Μακρή και Μαγγίνα για τον αποχωρισμό

Η ολοκλήρωση μίας πολυετούς συνεργασίας δεν περνά στα... ψιλά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο των βραχύβιων «πλάνων».

Το «αντίο» σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, όταν οι σχέσεις δεν είναι μόνο επαγγελματικές, αλλά και φιλικές. Η αποχώρηση του Γιάννη Μαγγίνα από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου υπήρξε ένα γεγονός που δεν συζητήθηκε μόνο στην Ανατολική Αττική. Τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Μακρής, όσο και ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής θέλησαν με προσωπικές τους δηλώσεις στο Soccerlive να δώσουν τις διαστάσεις αυτού του μεγάλου κύκλου που έκλεισε.

 

Η δήλωση του Δ. Μακρή

«Η συνεργασία μας με τον προπονητή και φίλο μου Γιάννη Μαγγίνα είχε πολλές χαρές, επιτυχίες και λιγότερες λύπες. Με την ολοκλήρωσή της κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, αφού πέρα από αυτά τα πέντε συνεχόμενα χρόνια, ο Γιάννης ήταν στην ομάδα μας και άλλες φορές νωρίτερα. Εκτός, όμως, από αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, είναι και εγγεγραμμένο μέλος του συλλόγου!

Θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ μεσα από την καρδιά μου, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που με στήριξε, όπως βέβαια τον στήριξα κι εγώ. Όλο αυτό το διάστημα ποτέ δεν ανταλλάξαμε μία κουβέντα, αντιθέτως η συνεργασία και η επικοινωνία μας ήταν άψογες! Άλλωστε, εκτός από τη συνεργασία μας, είμαστε φίλοι μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Κάποια στιγμή μπορεί οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν».

 

Η δήλωση του Γ. Μαγγίνα

«Μετά από πέντε χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, που περιείχε πάντα ανταγωνιστικούς σκοπούς. Θεωρώ πως ήταν προσπάθειες που συνοδεύτηκαν από επιτυχία και, ιδιαίτερα, τη φετινή σεζόν όπου είχαμε καλή πορεία με μία νεανική ομάδα.

Η αλλαγή αυτή χρονικά πιστεύω ότι θα βοηθήσει τόσο εμένα όσο και την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα πέντε χρόνια, τον συνεργάτη μου Βαγγέλη Γκιόκεζα, για τη μεθοδικότητα και άψογη συνεργασία που είχαμε, τον ακούραστο γενικό αρχηγό Φώτη Νικολόπουλο, που ήταν μεγάλη βοήθεια για την ομάδα, τους φιλάθλους, τους παράγοντες που συνεργάστηκα και τον πρόεδρο Δημήτριο Μακρή, τον άνθρωπο που τρέχει την ομάδα και έχει την οικονομική ευθύνη, με τον οποίο μας συνδέουν φιλικές και οικογενειακές σχέσεις».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35