social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρατζάς: Μεγάλος σεβασμός στον αντίπαλο και μεγάλη προσοχή

Καρατζάς: Μεγάλος σεβασμός στον αντίπαλο και μεγάλη προσοχή

Στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το αυριανό (16/9) παιχνίδι στο γήπεδο Άνοιξης με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζάς σε δηλώσεις του στο Soccerlive.

Ο τεχνικός της Τριγλίας Ραφήνας... ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν φέρει τον τίτλο του φαβορί σε ένα τέτοιο παιχνίδι, από τη στιγμή ειδικά που πρόκειται για πρεμιέρα, σημειώνοντας πως υπάρχει σεβασμός προς τον αντίπαλο, αλλά και σε όλες τις ομάδες.

«Είναι παιχνίδι πρεμιέρας με μία ομάδα φιλόδοξη, σε ένα γήπεδο δύσκολο από θέμα διαστάσεων. Είμαστε μία καινούρια ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Είμαστε πλήρεις από θέμα ρόστερ και ευελπιστούμε να κάνουμε μία καλή αρχή» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να αποκριθεί μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν θα έβαζα την... ταμπέλα του φαβορί στην ομάδα μου. Προσεγγίζουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με πολύ μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο και με πολύ μεγάλη προσοχή».

Στον επίλογό του ο Γ. Καρατζάς θέλησε να ευχηθεί «τόσο στον αντίπαλο όσο και σε όλες τις ομάδες μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και να ευοδοθούν οι στόχοι τους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35