social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θησέας Ν. Μάκρης: Δυσαρέσκεια για τον διαιτητή με Παλληνιακό

Θησέας Ν. Μάκρης: Δυσαρέσκεια για τον διαιτητή με Παλληνιακό

Με πολλά παράπονα άφησε τους ανθρώπους του Θησέα Ν. Μάκρης ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Παλληνιακό που ολοκληρώθηκε ισόπαλος (0-0).

Σε δημοσίευσή τους μέσα από τη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ, οι πράσινοι κάνουν λόγο για ένα σοβαρό λάθος από τον Κατσίνη, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά του, την οποία χαρακτηρίζουν ειρωνική. Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Η προσπάθεια όλων των παικτών μας ήταν μεγάλη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η διαιτησία ήταν καλή με ένα όμως αδικαιολογητο λάθος το οποίο το είδε και το κατάλαβε και ο ποιο απλος φίλαθλος που παρευρισκόταν στον αγωνα. Σε προσπάθεια του επιθετικού μας ο οποίος βγήκε σε θέση τετατετ μόνος του χωρίς κανένα άλλο αντίπαλο δίπλα του λίγο πριν πλασάρει τον τερματοφυλακα αμυντικό του αντιπάλου τον ανέτρεψε από πίσω λιγο πριν την περιοχή. Ο διαιτητής ορθως έδωσε φαουλ αλλά μετέτρεψε την κοκκινη σε κίτρινη κάρτα. Όλοι το είδαν εκτος του διαιτητή. Και αναρωτιομαστε εμείς τώρα πως σε μια καλή διαιτησία γίνετε ένα τόσο εξωφθαλμο λάθος χωρίς καμία δικαιολογία!

Υ.Γ. Η δε συμπεριφορά του διαιτητή ήταν άκρως ειρωνική και μη αρμόζουσα σε διαιτητή ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και ιδιαίτερα με την επαγγελματική ιδιότητα του εκτός γηπεδων.

Συνεχίζουμε τη δουλειά μας συνεπείς στο πλάνο μας χωρίς να μας επηρεάζει κάνεις αναφέροντας μετά από κάθε αγώνα αυτά που πιστεύουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35