social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστια νίκη σε σπουδαίο ματς ο Άρης Βούλας, 2-1 τον Σαρωνικό Αναβύσσου!

Τεράστια νίκη σε σπουδαίο ματς ο Άρης Βούλας, 2-1 τον Σαρωνικό Αναβύσσου!

Συνεπής σε ακόμη ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού ήταν ο Άρης Βούλας και πανηγύρισε άλλη μία μεγάλη νίκη!

Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ η ομάδα του Χρ. Τάσση επικράτησε με 2-1 του Σαρωνικού Αναβύσσου, σε ένα ματς αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων και με συναρπαστικό φινάλε που πρόσφερε σπουδαία συναισθήματα!

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο σκορ στο 21ο λεπτό χάρη σε υπέροχη προσωπική ενέργεια και σουτ του Γεωργίου από πλάγια θέση (1-0). Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν τα ηνία της αναμέτρησης στη μεγαλύτερη διάρκειά της, πίεσαν για την ισοφάριση και ευτύχησαν να φτάσουν σε αυτή στο 88ο λεπτό με ένα θαυμάσιο γκολ του Σέλβια με εν κινήσει σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-1)! Παρά το σοκ της ισοφάρισης οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να βρουν τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα και να φτάσουν στο νικητήριο γκολ στο 92', με τον Πετράτο που είχε έρθει λίγο νωρίτερα από τον πάγκο, να φεύγει στην αντεπίθεση και με πλασέ να γράφει το 2-1 μέσα σε αποθέωση!

Με τη λήξη του αγώνα ένα... κουβάρι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Άρη πανηγύρισαν αυτή τη μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο!

Διαιτητές: Βλάχος, Κάλλης-Κακάνης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Χρήστος Τάσσης): Γκόλφης, Γκιούρα, Αλικά, Γιαννουλάκης, Μαούνης, Λίτσι (59' Φαμέλης), Τσαγκάρης, Στακάι, Γιαννής, Γεωργίου (92' Τάσσης), Σελμανάι (81' Πετράτος)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Λευτέρης Στρατής): Ρεντζέπης, Πουλιάνος, Δημητρέλης (67' Τσούκας), Ντμιτρένκο, Λίτσης (77' Δελαπόρτας), Μπαριτάκης, Σέλβια, Γκέζος, Γκαβασιάδης, Βίλα, Κιρτζιαλίδης (67' Δημογιάννης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35