social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: Σημαντικό παιχνίδι για την πορεία και τον στόχο μας

Παπακωστούλης: Σημαντικό παιχνίδι για την πορεία και τον στόχο μας

Το μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ είναι αυτό που θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (22/10) στο δημοτικό στάδιο Κερατέας ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Αχαρναϊκό.

Επ' αφορμή της επερχόμενης αναμέτρησης το Soccerlive επικοινώνησε με τον Γιώργο Παπακωστούλη, ο οποίος μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις του για τον αγώνα και τη σημασία του.

«Είναι ένα παιχνίδι που δίνει τρεις βαθμούς, ανάμεσα σε δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο. Εκτιμώ πως θα γίνει ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, από δύο ποιοτικές ομάδες που θα θέλουν να ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο το δικό τους ταλέντο και το δικό τους πλάνο. Είναι διαφήμιση για το ποδοσφαίρο της ΕΠΣΑΝΑ τέτοιους είδους αγώνες» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου και συνέχισε: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την ομάδα. Είναι σημαντικό παιχνίδι για την πορεία μας και τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Είμαστε ακόμη στην αρχή του μαραθωνίου, δεν τελειώνει κάτι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας».

Στον επίλογό του, ο Γ. Παπακωστούλης ευχήθηκε «να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35